Jobbsafari är en del avschibsted logo

Systemtekniker till Statens Institutionsstyrelse

Systemtekniker till Statens Institutionsstyrelse

Randstad · Stockholm · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

ANSÖKAN TILL DENNA ROLL SKER VIA WWW.STAT-INST.SE/JOBBA-HOS-OSS/

IT-avdelningen utökar nu sin verksamhet och söker en systemtekniker som kommer att arbeta med planering, införande och förvaltning av IT-system. Du blir vår expert och utvecklar och driver de produkter du tar fram utifrån verksamhetens behov. Du kravställer också funktionalitet och teknik i samband med nyanskaffningar och vidareutveckling. 
I din vardag hos oss ingår bl.a. installation, felsökning, uppdatering, säkerhetskopiering, återläsning och optimering. Du kommer tillsammans med de andra i gruppen främst ansvara för de delar av den tekniska infrastrukturen som innefattar VMware, Exchange och Skype, MS SQL, lagring och backup. 



Ansvarsområden

För att bidra till din och SiS utveckling har du stora möjligheter att styra din utveckling och komma med förslag på utbildningar utifrån verksamhetens behov. Du arbetar nära dina kollegor i ett utvecklingsinriktat klimat, där ni delar med er av era kunskaper, men även arbetar självständigt. Du kommer därför ha möjlighet att utbilda och utbildas av dina kollegor och övriga medarbetare på SiS. Det ger dig möjlighet att både bredda och fördjupa din tekniska kompetens.

Arbetstider

Heltid

Kvalifikationer

Vi söker dig som har/är:
• Erfarenhet av att driva IT-projekt. Samt medverka i ett antal delade projekt.
• Ansvarstagande
• Strukturerad
• Serviceinriktad
• Eftergymnasial utbildning inom IT
• God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
• Dokumenterad kunskap inom:
o SQL
o VMware
o Backup
o OP5/Nagios
o Exchange
o Skype/teams
o Serverdrift
o Support
o Powershell eller annan scriptkunskap
o Automatisering

Personliga egenskaper:
Din personlighet är avgörande för att både du och dina arbetskamrater ska kunna nå framgång i ert arbete. Därför söker vi dig som är utåtriktad, social och genuint intresserad av att arbeta med en mängd olika IT-system och tekniker. Eftersom vi brinner för att ge god service, och i arbetslaget arbetar väldigt nära varandra, så är det viktigt att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vi ser även att du tycker om att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.


Ansökan

För mer information om tjänsten kontakta enhetschefen Hans-Peter Henriksen på telefon 010-453 41 76 eller våra fackliga företrädare: Lotta Hedeby, ST/OFR, 010-453 40 06, Peter Kvist, SEKO 010-453 39 00, Taina Niskala, Saco 010-453 40 35.

SiS är angelägna om att våra anställda mår bra och har förutsättningar att uppnå goda arbetsresultat. Vi satsar på intressanta och utvecklande arbetsuppgifter och tillgång till kompetensutveckling för alla. Friskvård är en del av arbetet och vi värdesätter en god balans mellan arbete och fritid. Vi på SiS vill gärna ta tillvara de kvalifikationer som jämn könsfördelning, samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan!

ANSÖKAN TILL DENNA ROLL SKER VIA WWW.STAT-INST.SE/JOBBA-HOS-OSS/

Ansök snarast dock senast 20-11-30


Om företaget

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen.

Huvudkontoret ligger på Lindhagensgatan, Hornsberg i Stockholm. Vi är ungefär 150 anställda, fördelat på sex avdelningar som tillsammans arbetar för att stötta och utveckla myndigheten med ca 4000 anställda.

En förutsättning för att SiS ska kunna bedriva en effektiv verksamhet är en väl fungerande IT-miljö. Enheten för IT-utveckling och förvaltning är en av fyra enheter på avdelningen för lokaler och IT som bland annat arbetar med strategisk IT-utveckling samt operativ utveckling och förvaltning av myndighetens IT-system. Läs gärna mer om oss på www.stat-inst.se


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons