Jobbsafari är en del avschibsted logo

Systemoperatörer

WIOSS WITRON ON SITE SERVICES GmbH · Håbo · Ansök senast 21 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Inför verksamhetsstarten 2022 söker vi nu efter systemoperatörer med start i september. Första vecka av din anställning är du på plats i Bålsta. Därefter får du åka på en utbildning till Witrons operativa logistikcenter i Finland.

Om tjänsten som systemoperatör
Arbetet som systemoperatör innebär en bred roll inom administration, produktion- och underhållsstöd.

Du kommer att få kontrollera att alla säkerhetsföreskrifter följs och rapportera eventuella olyckor och tillbud. Oplanerade aktiviteter som reparation, justeringar, kundsupport ska upprättas och dokumenteras i Witool-order, likväl följa upp att de är utförda. Se till att alla verktyg, instruktioner och reservdelar finns tillgängliga för att utföra arbetsordern.
Du kommer att fungera som ett stöd till utsett produktionsområde genom att undersöka och åtgärda problem som lämnats över av Event Guiding System (EGS). Reparera grundläggande och enkla mekaniska skador som kan uppstå i en felsituation. Underhåll av produktionsutrustning och övervaka systemets prestanda och uppmärksamma frekventa problem som kan uppstå under skiftet.

Vem är du?
  • Du har god fysik
  • Nyfiken
  • Intresserad av att lära sig nya saker
  • Utveckling- och förbättringsidéer

För att lyckas i rollen tror vi att du
  • God färdighet i elektrisk och mekanisk underhållsreparation
  • Praktiskt förhållningssätt och förmåga att lära sig nya uppgifter
  • God logisk resonemangsförmåga
  • Kunna arbeta på höjder över 20 meter
  • Kunna arbeta i kallt klimat upp till -26 grader

Vad kan vi erbjuda dig?
Det globala familjeföretaget har väldigt goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter (även internationella möjligheter) samt bra personalförmåner. Vi erbjuder dig en säker arbetsplats i en modern bransch med mycket goda framtidsutsikter. Du arbetar i en modern miljö med moderna verktyg och programvaror. Du får stöd i ditt arbete av en erfaren och kompetent organisation både i de nordiska länderna och i andra delar av världen.
För att få en större förståelse för verksamheten kan du titta på den här korta filmen från en annan site i Norge: https://www.youtube.com/watch?v=bXdyvBkhdto

Om du bor någon annanstans i landet och känner att detta är så intressant att du kan tänka dig att flytta så kan vi erbjuda hjälp med tillfälligt boende tills du har hittat något permanent.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Barona, och Witrons önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Baronas rekryteringskonsult Linda Hasselblad via telefon: 0723-255442
Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt! 
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

WIOSS WITRON ON SITE SERVICES GmbH

Placering

Håbo

Kontaktperson

Barona Teknik & Installation AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons