Systemkonsult M365 till Atea Gävle

Atea · Gävle

·

Ansök senast 22 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Som Systemkonsult M365 hos kommer du att tillhöra en ett team av kompetenta medarbetare som brinner för kundnöjdhet. Du kommer arbeta nära våra kunder som består av olika företag samt inom den offentliga sektorn. I din viktiga roll kommer du att ha ett stort ansvar som rådgivare kring Office 365 samt Azure, och även vara involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design och implementation till support.

Vad erbjuder vi?
Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och där ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster.
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i IT-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it.
Vill du också vara en del av landslaget?

Din profil

Vi söker dig med kompetens inom Microsoft Office 365, Microsoft Exchange och Azure. Du är van vid att arbeta självständigt med kunder och utifrån deras utmaningar skapa ett mervärde. Du har ett strukturerat arbetssätt och som person är du lyhörd, serviceinriktad samt har en god samarbetsförmåga.

För att lyckas som systemkonsult inom Azure och O365 behöver du:
  • Erfarenhet av att arbeta med större Skype, Exchange och Office 365 miljöer.
  • Erfarenhet att jobba med Azure lösningar.
  • Förmåga att felsöka och optimera befintliga system/miljöer.
  • Ha arbetat med drift och förvaltning av större verksamheter.
Meriterande egenskaper inkluderar:
  • Certifieringar inom Microsoft Office 365/Exchange/Azure.
  • Certifieringar inom Microsoft Windows Server.
  • Kunskaper inom Powershell.
  • Kunskaper inom Azure AD
  • Kunskaper inom identitetshantering.
Ansökan

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Poria Shademani på tel. 0733-512720. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Atea

Placering

Gävle

Kontaktperson

Poria Shademani

0733512720