Systemkonstruktör Bioenergi

BK Tech Energy AB · Mönsterås

·

Ansök senast 14 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Systemkonstruktör Bioenergi

BK Tech Energy AB söker nu en systemkonstruktör till vår projektgrupp.

Tjänsten ska tillsättas snarast vilket gör att vi önskar ta del av din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker därför löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag är 20-10-10.

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som systemkonstruktör kommer du att axla en viktig roll i utformningen av de fossilfria och förnybara energianläggningar vi bygger åt våra kunder. Ditt arbete bedrivs i projektform och som systemkonstruktör agerar du konstruktionsledare inom projektet. Du fyller en sammanhållande funktion för processkonstruktionen i dina projekt. Du kommer att arbeta med processtyrning, design, kalkylering, felsökning och analyser. I dina arbetsuppgifter ingår även uppdrag i form av olika tekniska utredningar.


Utbildning/erfarenhet

Vi ser gärna att du som söker har en utbildning inom VVS eller ång-system på högskolenivå, alternativt en civilingenjörsutbildning. Tidigare erfarenhet av arbete med energisystem är meriterande, i synnerhet om du har erfarenhet från bioenergi. Dina kunskaper i svenska och engelska förutsätts vara goda såväl muntligt som skriftligt.

Vi tror att du, för att lyckas i rollen, trivs med att jobba både självständigt och i grupp. Du är resultatinriktat och din mycket goda kommunikationsförmåga gör att du klarar av att samordna dina projekt på ett tydligt sätt. Du har en god helhetssyn och arbetar strukturerat för att hålla deadlines.

Projektgruppen består idag av tre projektledare, två konstruktörer, en senior advisor samt projektchef. Vi är ett prestigelöst gäng som samarbetar tätt för att driva projekten framåt och kommer därför lägga stor vikt på personliga egenskaper.


Om anställningen

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med placering i Blomstermåla.

Fast månadslön enligt överenskommelse.


Företagsbeskrivning

BK Tech Energy AB ingår BK Tech Group AB som är en privatägd industrikoncern med huvudfokus på energikonvertering i svensk industri. Vi hjälper våra kunder att konvertera från fossil energi till förnybar energi. Behovet att konvertera bort användningen av fossila bränslen är mycket stort och BK Tech växer snabbt. Idag består vi av tre bolag med olika inriktning. Tillsammans skapar den samlade förmågan och kompetensen oss möjligheten att erbjuda våra kunder en helhetslösning inom energikonvertering.


BK Tech’s lösningar för hållbar energiproduktion är framtagna i nära samarbete med industrin.

Våra systemleveranser inkluderar allt från behovsanalys, konstruktion, projektering och byggnation av kompletta energianläggningar, till underhåll och drift samt även försörjning av bränslepellets.


Vi levererar mobila energianläggningar upp till 10 MW. För platsbyggda anläggningar levererar vi effekter enligt kundens behov.

Vår styrka är specialistkompetens i samverkan. De olika verksamheterna inom BK Tech Group AB samverkar i våra systemleveranser och helhetsåtaganden. Det innebär att kunden kan dra nytta av oss som trygg och erfaren helhetsleverantör, eller som specialist med spetskompetens inom bland annat pellets, bioenergi, förbränningsprocesser, produktion och systemlösningar.


För mer information kontakta gärna någon av nedanstående eller besök vår hemsida www.bktech.se


Niclas Jonsson VD BK Tech Group AB, 070-565 07 64

Tobias Eriksson Wenell VD BK Tech Energy AB, 070-649 57 11

Peter Haglund Projektchef BK Tech Energy AB, 070-302 80 53

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BK Tech Energy AB

Placering

Mönsterås

Kontaktperson

BK Tech Energy AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Systemkonstruktör i din ansökan