Jobbsafari är en del avschibsted logo

Systemintresserad investeringscontroller sökes till Norrvatten!

Systemintresserad investeringscontroller sökes till Norrvatten!

Jurek Rekrytering & Bemanning AB · Sundbyberg · Ansök senast 10 mars (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ditt uppdrag

Du kommer att ansvara för hela den ekonomiska redovisningen av projekt- och anläggningstillgångar inkluderat planering, budgetering och uppföljning samt ansvar för arbetet med anläggningsredovisningen.

Arbetet bedrivs i ett litet team med många praktiska arbetsmoment i Excel och systemstöd. Bokföring görs i Visma Control, avstämning, budgetering, prognostisering och analys sker huvudsakligen i systemverktyget Insikt. Rollen är systemtung och ett intresse för dylikt är viktigt för att trivas i rollen. Arbetet bedrivs självständigt och du förväntas ha kontroll på och verka för att rapportering sker med stor noggrannhet, i god tid och i nära samarbete med ekonomiteamet.

Förutom uppföljning av investeringsprojekten i nära samråd med organisationens projektledare, ingår arbetsuppgifter som bokföring av aktiverad tid, aktivering av tillgångar, komponentfördelning av tillgångar, prognostisering av avskrivningar samt att ta fram underlag till rapportering för organisationens ledning, styrelse och fullmäktige. Stor noggrannhet krävs för att ha kontroll på beslutade budgetmedel samt vid överföring av medel mellan år. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare är meriterande.

Andra arbetsuppgifter eller kunskapsområden som är meriterande rör försäkringar, offentlig upphandling, diarieföring, kommunal budgetering och systemadministration.

Kvalifikationer
  • Ett par års erfarenhet av arbete som projektcontroller eller motsvarande
  • Högskoleutbildning med ekonomisk inriktning
  • Van användare av Excel
  • B-körkort
Meriterande kunskaper:
  • Erfarenhet av arbete med redovisningsfrågor
  • Erfarenhet av Visma Control
  • Erfarenhet av verktyget Insikt
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen är du strukturerad och samarbetsorienterad. Vi ser att du är lösningsorienterad och analytisk. Du tar reda på fakta och hittar bra lösningar på de utmaningar du stöter på i arbetet. En god social förmåga är viktig då rollen innebär många skiftande sociala kontakter inom och utom organisationen.

Vi ser det som självklart att du som en naturlig del av ditt arbete använder digitala verktyg och arbetssätt, samt att du uttrycker dig klart och tydligt i tal och skrift.

Du kommer vara placerad på Norrvattens huvudkontor. Tjänsten innebär att du med regelbundenhet även behöver arbeta vid kontoret på produktionsanläggningen i Järfälla.

Anställning inom Norrvatten innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövning med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.

Norrvattens erbjudande

Vi erbjuder ett arbete med en hög grad av påverkan i en kunskapsintensiv organisation med stort engagemang och stolthet över vårt viktiga samhällsuppdrag. På Norrvatten arbetar vi aktivt för att vara en öppen och inkluderande organisation där medarbetare trivs, mår bra och bidrar till helheten.

Vi ligger i teknikens framkant och driver utveckling av dricksvattenförsörjningen i samarbete med våra medlemskommuner och andra vatten- och miljöaktörer.

Vi erbjuder flera förmåner för dig som är anställd hos Norrvatten som till exempel friskvårdsbidrag och rikskort för subventionerad lunch. Alla medarbetare omfattas av kollektivavtal genom arbetsgivarorganisationen Sobona.

Om Norrvatten

Norrvatten producerar dricksvatten till 14 kommuner i norra Storstockholm. Omkring 700 000 människor, flera stora sjukhus samt Arlanda flygplats är beroende av att Norrvatten varje dag, dygnet runt levererar ett hälsosamt dricksvatten.

Norrvatten är Sveriges fjärde största dricksvattenproducent. Ungefär 70 personer arbetar hos oss. Huvudkontoret ligger i Sundbyberg. Vårt vattenverk, Görvälnverket, ligger i Järfälla kommun, och är en av Sveriges vackrast belägna arbetsplatser med närhet till Mälaren och en fantastisk natur. Här producerar vi 1600 liter dricksvatten per sekund.

Ansökan och mer information

I den här rekryteringen samarbetar Norrvatten med Jurek Recruitment & Consulting. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Emelie Kumlin på Emelie.kumlin@jurek.se alt Elvira Björebäck på Elvira.bjoreback@jurek.se. Ansök på www.jurek.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Placering

Sundbyberg

Kontaktperson

Elvira Björebäck

08-525 01 800

Dela jobbannonsen

Anmäl annons