Jobbsafari är en del avschibsted logo

Systemingenjör Bygg och Infrastruktur

Vattenfall · Varberg · Ansök senast 16 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du systemingenjör mot inriktningen Bygg och Infrastruktur? Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?

Nu har du möjlighet att göra det hos oss på Ringhals. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.

Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/

Nu söker vi en Systemingenjör till grupperingen NTAS på Ringhals. Huvuduppgiften för enhet Anläggningsteknik NTA är att stötta Teknikchef med att vidmakthålla, utveckla och avveckla Ringhals anläggningar.

Om jobbet
Befattningens huvudsakliga syfte är att primärt utvärdera och analysera anläggningarnas hälsa. Som systemingenjör kommer du bl.a. arbeta med:
  • Identifiera, definiera och hantera anläggningsutvecklingsbehov och strategier
  • Definiera, prioritera samt initiera alternativt adressera anläggningsåtgärder
  • Kartlägga, sammanställa och redovisa anläggningarnas status och hälsa
  • Omsätta strategier för anläggningarnas långsiktiga utveckling och avveckling i planer
  • Upprätthålla samstämmigheten mellan anläggningarnas kravbild, fysiska utformning och dokumentation

Din Profil

Vi ser gärna att du:
  • Är utbildad civilingenjör/-högskoleingenjör motsvarande utbildning Byggingenjör (Bygg och Anläggning)
  • Talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska
  • Har goda egenskaper att driva, sammanhålla och verka i tvärtekniska nätverk
Arbetserfarenhet inom området byggkonstruktion (primärt betongkonstruktioner), byggnationsplanering / byggprojektledning är meriterande.

Som person är du ansvarstagande med god analytisk förmåga och en god helhetssyn. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. För att trivas som systemingenjör hos oss krävs att du stimuleras av ett nära samarbete med andra människor eftersom arbetsuppgifterna innebär många kontakter både internt och externt.

Om oss
Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss, varför vi ser individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.

Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals

Övrig information
Vid frågor om tjänsten hör av dig till: Rekryterande chef Fredrik Jyrmark tfn 0725543593

Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till: Rekryterare Lina Friberg lina.friberg@vattenfall.com

Våra fackliga representanter är: Johanna Dannberg - Akademikerna, Eva-Lena Green - Unionen, Lars Nydén - Ledarna, Mårten Walfridsson - SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.

Placeringsort: Ringhals

Välkommen med din ansökan senast 16/9 2022. Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Sök redan idag!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vattenfall

Placering

Varberg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons