Jobbsafari är en del avschibsted logo

Systemförvaltare

Landskrona stad · Landskrona · Ansök senast 4 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.
I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.
Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Omsorgsförvaltningen ger äldre och personer med fysiska och psykiska funktionshinder service och omvårdnad. Vår målbild är att se till varje människas behov och skapa förutsättningar för ett friskare och självständigare liv. Nu söker vi en systemförvaltare till IT- och Utvecklingsenheten som är en del av Uppdragsavdelningen på Omsorgsförvaltningen. Vi är mitt i införande av ett nytt, modernt och kvalificerat verksamhetssystem och vi har spännande saker på gång.


Arbetsuppgifter
Som systemförvaltare hos oss på IT- och Utvecklingsenheten besitter du systemkunskap och har ansvaret för:
* Administration och drift av ett eller flera system
* Driva utvecklingen av systemen under dess livscykel
* Avtalsuppföljning
* Att det finns rätt kompetens för organisatorisk och teknisk förvaltning, tex utveckling, support och utbildning till systemets användare
* Att systemdokumentation, systembeskrivning och användarhandböcker är tillgängliga och uppdaterade
* Att hantera användarkonton och behörigheter i systemet
* Säkerställa efterlevnad av dataskyddsförordningen (GDPR) i systemen
* Företräda våra system i systemförvaltarforum
* Utföra informationsklassning enligt centralt regelverk
* Ta fram statistik och rapporter
* Att genomföra systemtest och samordning av tester vid uppgraderingar

Andra arbetsuppgifter som förekommer i tjänsten är bl.a. underhåll, felsökning, problemlösning samt konfigurering/utveckling i systemen, att vara förvaltningens IT-beställare till IT-service gällande arbetsplatser, skrivare och annan digital utrustning.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
* Utbildning inom data/systemvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
* Flerårig arbetslivserfarenhet av systemförvaltning
* Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
* Erfarenhet av att arbeta med statistik och rapporter
* Du arbetar obehindrat i Officepaketet

Erfarenhet av projektarbete, t.ex. kopplat till införande av verksamhetssystem är meriterande.
Det är även högt meriterande om du har flerårig arbetslivserfarenhet av systemförvaltning av stora journalsystem/verksamhetssystem inom socialtjänst samt Hälso- och sjukvård inom kommunal verksamhet och erfarenhet av Office 365.

Du kan arbeta fokuserat och självständigt, men även samarbetar med övriga. Som person är du nyfiken, serviceinriktad, strukturerad, lösningsfokuserad och kan snabbt anpassa dig till nya situationer. Du har en god pedagogisk förmåga och vägleder gärna andra i olika system. Du tar initiativ, är driven och målmedveten Detta förutsätter också att du är tålmodig i kontakten med andra människor och en bra kommunikatör. Vidare uttrycker du dig väl på svenska i både tal och skrift. Du har tidigare erfarenhet av systemförvaltning och älskar att hela tiden utveckla din kompetens.


Övrigt
Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla vi nyanställer.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling.

Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Landskrona stad

Placering

Landskrona

Kontaktperson

Hazbije Dizdarevic

0418-473885

Dela jobbannonsen

Anmäl annons