Jobbsafari är en del avschibsted logo

Systemarkitekt till Nelly

AB Effektiv · Borås · Ansök senast 26 nov.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Vi söker nu för Nellys räkning en systemarkitekt som vill vara med och lyfta deras arkitektur till nya nivåer. Du kommer arbeta med kollegor som gillar nya och moderna tekniker där du är med och driver projekten framåt! Välkommen med din ansökan redan idag! Vi erbjuder dig en positiv arbetsmiljö och en tjänst som ger dig möjlighet till att utvecklas. Teamet är kreativt, och arbetar proaktivt och serviceinriktat. Vi erbjuder en flexibel arbetsplats - några dagar hemma och några dagar på kontoret är vad vi ser framför oss.

Din framtida arbetsgivare
Nelly.com är en ledande aktör inom mode på nätet för mode- och skönhetsmedvetna tjejer mellan 15 och 25 år.Nelly IT & tech, vilka är vi? Glöm allt du tror dig veta om IT och utvecklare. Vi är inte den vanliga IT-avdelningen. Visst, vi jobbar med IT och utveckling, vi skyddar vår data och bygger coola saker - men vi gör det tekniskt glittrande. Vi är proaktiva, serviceminded, experter på compliance och fulla av nya idéer. Och just det, vi bygger och underhåller hela Nelly-butiken. Ja, DEN enda butiken.

Vad erbjuder en dag hos företaget?
Du kommer att ansvara för allt från att ta fram strategier till att identifiera och analysera de utmaningar vi står inför idag och allt däremellan. Du har det övergripande ansvaret över arkitekturen där du sätter kartan framåt och leder projekten vidare till nästa nivå. Naturliga inslag i vardagen kommer bland annat vara; -Koordinering och prioritering av utvecklingsprojekt-Identifiera och analysera utmaningar -Sätta strategier mot det operativa IT-gruppen består av seniora utvecklare, utvecklare, en produktägare och CTO. Tillsammans sätter ni agendan och kommande teknikval - där du naturligt tar en ledande roll att driva projekten framåt.

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet av liknande roll, eller så har du arbetat länge som utvecklare och redo att ta nästa kliv? Huvudsaken är att du kommer in och snabbt får en övergripande blick över systemkartan. Du har en god förståelse för arkitektramverk, integrationsplattformar samt utveckling av IT-arkitektur genom att använda olika metoder och modelleringstekniker. Du har även erfarenhet av att dokumentera, implementera och realisera diverse kritiska verksamhetssystem. Teknikmässigt behöver du kunskaper i;-.Net, C# och MSSQL-Docker och CI-Erfarenhet av agila arbetssätt Vi ligger långt fram i vår teknikstack, så har du dessutom erfarenhet och/eller intresse av exempelvis svelte eller kubernetes är detta ett stort plus. Du trivs i en snabb och föränderlig bransch där vi alltid vill leva upp till kundens behov och du greppar fort läget. Med din kreativa sida, ditt kundfokus och ditt resultatinriktade förhållningsätt i kombination med god samarbetsförmåga hittar du lösningar på olika utmaningar som uppstår längs vägen. Du kan se framemot många roliga projekt och komma till en IT-avdelning som vill jobba med nya tekniker och som dessutom precis lanserat en helt ny sajt! Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 27 november 2022. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se eller Pauline Pettersson på pauline@effektiv.se

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Sökord
systemarkitekt, IT-arkitekt, scrum, MSSQL, SQL, docker, CI, C#, .NET

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AB Effektiv

Placering

Borås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons