Jobbsafari är en del avschibsted logo

Systemadminstratör Linux/Unix för datorplattform simulatorer

Systemadminstratör Linux/Unix för datorplattform simulatorer

Centric Professionals AB · Linköping · Ansök senast 30 juli

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu efter dig som vill arbeta med avancerade system i komplexa miljöer, på ett uppdrag hos en av våra kunder i Linköping.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
Som systemadministratör har du varierade arbetsuppgifter inom områden så som hårdvara, operativsystem, realtidssystem, drivrutiner, I/O-system, nätverk och informationssäkerhet. Tillsammans med andra systemadministratörer blir du involverad i hela livscykeln, allt från konceptstudier, kravarbete och design till implementering, drift och förvaltning. Arbetet sker i nära samarbete med andra avdelningar samt med företag och myndigheter inom och utanför Sverige.

Din profil
Du har flera års erfarenhet av större tekniska och komplexa miljöer och då mer än gärna inom Linux/Unix. Du är analytisk, är en god problemlösare samt har ett gediget datorintresse. Du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är duktig på att kommunicera skriftligt och muntligt, både på svenska och på engelska.

Du har erfarenhet inom flera av följande områden:
  • Design
  • Operativsystem inom Linux och Unix (främst Solaris)
  • Infrastrukturtjänster så som autentisering, fillager och databaser
  • Större nätverkslösningar
  • Automatiserad konfigurationsstyrning (Puppet/Ansible)
  • IT-säkerhet
Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Centric Professionals AB

Placering

Linköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons