Swedbank söker AML administratörer med start 28 september!

Academic Work · Luleå

·

Ansök senast 20 nov. (27 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Swedbank i Piteå letar nu AML administratörer för att stärka arbetet med att motverka penningtvätt och bedrägerier. Låter detta spännande? Tjänsten passar dig som är nyfiken och har ett driv till att lära sig samt gillar att arbeta administrativt. För denna tjänst krävs inte mycket förkunskaper utan här är det din personlighet som är det viktiga. Detta kommer vara en snabb process så skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Information om uppdraget

Som AML administratör hos Swedbank kommer du arbeta tillsammans med ett team och för att ge dig rätt förutsättningar för att lyckas i rollen kommer du få utbildning på plats och en mentor som kan stötta dig tills du kommit in i din roll.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

AML står för Anti Money Laundering och är ett system som finns för att kartlägga kunders beteende för att upptäcka och förhindra penningtvätt. Som AML administratör på Swedbank kommer du vara en del i det arbetet och jobba med att administrera, hantera och uppdatera kundlistor. Det kan även förkomma viss kundkontakt.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är nyfiken på att prova något nytt och har en vilja och driv att lära sig samt gillar att arbeta administrativt. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom bank, som administratör och har intresse för ekonomi

För denna tjänst är det ett krav att du ska vara godkänd i polisens belastningsregister. Du kan beställa ett utdrag via länken nedan redan nu. Detta brev ska sedan skickas till oss på Academic Work OÖPPNAT.

https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/Kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Som person är du:
  • Noggrann
  • Analytisk
  • Självgående
Övrig information
  • Start: 28 september
  • Omfattning: Heltid fram till 2020-12-31 med chans till förlängning
  • Placering: Piteå
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swedbanks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Luleå