Svetsare/Reparatör

Embtec AB · Lerum

·

Ansök senast 28 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Embtec söker nu en svetsare till vår anläggning i Stenkullen.

Du kommer att arbeta tillverkning, reparationer och underhåll av stålemballage och transportfixturer till industrin. Du kommer utföra svets, stans- och bockarbeten i både svart och rostfritt material. Arbetet är till viss del fysiskt krävande då ett större antal emballage hanteras varje dag. Du ska arbeta på ett noggrant sätt och det är viktigt att du har blicken och känslan för att arbetet är korrekt utfört. Du ska ha intresse för att göra kunden nöjd.

Vi värdesätter att du har verkstadsvana och är allmänt händig. Det är en självklarhet att du bidrar med positiv energi och hög arbetsmoral. Du blir en viktig kugge i verksamheten och vi lägger stor vikt vid att man passar bra in i gruppen både kompetensmässigt och som person.

Embtec AB är ett modernt serviceföretag som brinner för hållbarhet och miljö. Företaget sysselsätter idag 35 medarbetare som arbetar med nytillverkning, reparationer och underhåll av industriemballage. Embtec finns på flera orter med huvudkontor i Stenkullen.

Embtec utgår ifrån en cirkulär affärsmodell, där ambitionen är att ta tillvara och återföra redan producerade produkter i ett kretsloppstänk. Vi arbetar aktivt med hållbarhet genom reparationer, återanvändning och återvinning. Naturligtvis är vi kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2015 och miljöcertifierade enligt ISO 14001:201 och vi förbereder även certifiering inom arbetsmiljö enligt ISO 45001:2018.

Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och för dig som anställd.

Önskvärda kvalifikationer och erfarenheter:

- Teknisk förståelse (praktiskt lagd)

- Arbetslivserfarenhet som verkstadsarbetare

- Svetskunskap

- Datorvana, vi loggar reparationer digitalt

- Goda kunskaper i svenska

- Truckkort, traverskort eller andra certifikat är meriterande

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi sköter vår rekrytering själva samt var vi annonserar. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Embtec AB

Placering

Lerum

Kontaktperson

Embtec AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Svetsare Stenkullen i din ansökan