Jobbsafari är en del avschibsted logo

Svetsare

Wikan Personal · Osby · Ansök senast 15 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Manuell svetsning, MIG/MAG, TIG. Tillverkning efter ritning.

Din bakgrund/Dina egenskaper

För att lyckas i denna tjänst ska du ha god erfarenhet av svetsning med MIG/MAG samt goda kunskaper i ritningsläsning. Meriterande är om du har erfarenhet av lödning.
Som person är du självgående, samtidigt som du har förmåga att arbeta i team. Du har en hög arbetsmoral, håller ett högt tempo och är driftig, flexibel och engagerad. Viktigt är att du är noggrann och tar ansvar för dina egna arbetsinsatser. Du kan tala, förstå och läsa svenska.

Information och kontakt

Tjänsten som svetsare är på heltid, arbetstiden är förlagd till dagtid och initialt en hyrrekrytering via Wikan Personal med goda möjligheter till tillsvidareanställning hos vår kund.

Tillsättning sker efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 15 maj.
För mer information eller vid frågor kring tjänsten, kontakta Tomas Nilsson på 0451-70 74 81.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wikan Personal

Placering

Osby

Kontaktperson

Tomas Nilsson

0451-7074 81

Dela jobbannonsen

Anmäl annons