Svetsare

Wenmec AB · Kil · Ansök senast 11 aug. (21 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Svetsare i din ansökan

Vill du följa med på vår tillväxtresa?


Arbetsuppgifter

Som svetsare på Wenmec kommer du att ingå ett svetsteam som har en härlig sammanhållning och kamratskap. Stor del av arbetet sker på egen hand. Du kommer att utföra både små och stora svetsdetaljer. Vi är certifierade enligt ISO 3834:2-2021.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har goda kunskaper i MIG/ MAG och TIG svetsning, samt att det är meriterande med MMA. Du ska god kunskap i ritningsläsning, samt ha en god initiativförmåga och kunna planera din tid på ett effektivt sätt.

Som person ser vi att du är noggrann, ansvarstagande, engagerad och lösningsorienterad samt att du kan arbeta målstyrt. Vidare tycker du om att ha ordning och reda. Du har stort intresse för att utveckla och förbättra det dagliga arbetet. Flexibilitet ser vi som en självklarhet.

Truck och traverskort är mycket meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vilka är vi?

Wenmec är ett väletablerat verkstadsföretag som tillverkar kompletta systemleveranser. Vi ser nu en mycket spännande framtid och behöver stärka upp vårt team med ytterligare kompetenta medarbetare som vill följa med på vår tillväxtresa. Vi bedriver en kundorderstyrd produktion där vi prioriterar miljö, säkerhet, kvalitet, leveranssäkerhet och ekonomi. Vi jobbar med långsiktiga relationer och som systemleverantör tar vi ett helhetsansvar för hela kedjan från produktion till leverans.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi lägger stort fokus på att alla inom företaget ska kunna göra sin röst hörd och påverka sin egen vardag. Vi har engagerade medarbetare och en välfungerande organisation.

Wenmec’s huvudkontor och produktionsanläggning ligger i Kil. Wenmec har även tillverkning i Laxå samt i Kina via företagets dotterbolag. Totalt är Wenmec-gruppen idag ca 150 medarbetare.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med varierande arbetstider då skiftgång tillämpas.

Företaget är anslutet till kollektivavtal, vi erbjuder företagshälsovård, friskvårdsbidrag och regelbundna personalaktiviteter.

Ansök redan idag, urvalsprocessen sker löpande. Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till personal@wenmec.se

För frågor om tjänsten, kontakta verkstadschef Peter Oskarsson på 0554 – 68 97 69. För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-ansvarig Veronica Huatorpet veronica.huatorpet@wenmec.se eller 0554-65 05 51.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i denna rekrytering.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wenmec AB

Placering

Kil

Kontaktperson

Wenmec AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Svetsare i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons