Jobbsafari är en del avschibsted logo

Svetsare / Verkstadsarbetare till Nordic Water Products AB, Mariestad

Nordic Water Products AB · Mariestad

·

Ansök senast 28 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vår vision - Rent vatten till alla!

Många tar rent vatten för givet och tror att det finns i obegränsade mängder. Så är det tyvärr inte. Globalt sett är rent vatten en bristvara. Men det behöver det inte vara. Om vi tar hand om det vatten vi har på bästa tänkbara sätt, så får vi det att räcka till alla. Vi är stolta över att göra skillnad för miljön, vårt mål är att leverera hållbara ansvarsfulla produkter utan att äventyra framtida generationer.

Vill du vara med och bidra till en renare värld?

Svetsare / Verkstadsarbetare

till vår verksamhet i Mariestad

Nordic Water är ett renodlat ingenjörsföretag med en passion för att utveckla originalidéer och tekniska lösningar som revolutionerar vår bransch. Vi är ett stolt bolag med en öppen och dynamisk arbetsplats och många trevliga kollegor som alla bidrar till en bättre värld.


Arbetsuppgifter

Som svetsare på Nordic Water kommer du att ingå i vårt växande produktionsteam och jobba med bl.a. svetsning av rostfritt men även förbättringsarbete och problemlösning. Dina arbetsuppgifter består av:

  • Svetsning
  • Montering
  • Tillverkning av reservdelar
  • Kvalitetssäkring
  • Tillhörande logistik
  • Vårda och underhålla produktionsutrustning
  • Rapportering – producerad volym, kvalitetsavvikelser, övriga avvikelser/händelser

Din profil

För att trivas med arbetet bör du som person vara noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, ha förmåga att självständigt lösa uppgifter, vara serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta med kollegor.

För att lyckas i tjänsten krävs:

  • Minst gymnasieutbildning eller motsvarande
  • Minst tre års praktisk erfarenhet av svetsning
  • Grundläggande IT-kunskaper

Vi erbjuder

För rätt person erbjuder vi anställning i en sammansvetsad arbetsgrupp i ett framgångsrikt och lönsamt företag där huvuddelen av försäljningen sker utanför Sveriges gränser. Nordic Water är ett stolt bolag med en öppen och dynamisk arbetsplats med många trevliga kollegor som alla bidrar till en bättre värld. Grunden i vår verksamhet är våra kärnvärden W.E.T. Winning Spirit, Engagement, Teamwork, och vi lever som vi lär.

Anställningsort: Mariestad

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten kontakta Jarno Pynnönen, 0501278837.

Låter det intressant?

Skicka din ansökan via länken nedan. Då urvalsprocessen kommer att ske löpande vill vi ha din ansökan så fort som möjligt och senast 31 december.

Välkommen med din ansökan!

Nordic Water Products AB utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar. Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Länna Industriområde, Mariestad, Klippan och Hanhals. Våra produkter säljs över hela världen genom ett nätverk av representanter och agenter. Nordic Water omsätter 600 miljoner SEK och har 180 anställda. Läs mer på www.nordicwater.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nordic Water Products AB

Placering

Mariestad

Kontaktperson

Intenso Teknikrekrytering AB