Jobbsafari är en del avschibsted logo

Svetsare till Volvo CE i Hallsberg

Svetsare till Volvo CE i Hallsberg

Manpower · Hallsberg · Ansök senast 9 mars

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på Manpower söker just nu nya talanger till Volvo CE i Hallsberg. Få ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och upptäck hur utvecklande det är att arbeta på ett stort, välkänt och framgångsrikt företag tillsammans med trevliga kollegor! Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Att jobba som svetsare för Manpower hos vår kund

På fabriken i Hallsberg tillverkas hyttter och tankar för olja och bränsle till Volvos anläggningsmakiner. Som svetsare kommer du att arbeta i någon av företagets svetsgrupper. Du kommer vara en viktig del av företagets produktionskedja samt i framställandet av en högkvalitativ slutprodukt. Alla på tillverkningen jobbar nära tillsammans i ett öppet arbetsklimat. Stor vikt läggs vid att skapa och behålla en bra arbetsmiljö och ett gott samarbete med alla som finns runt omkring.

Den vi söker
För att lyckas med arbetet krävs det att du är metodisk i ditt sätt att jobba. I övrigt behöver du ha en utbildning inom MIG/MAG-svetsning och erfarenhet av MIG/MAG-svetsning och att läsa ritningar.

Mer specifikt söker vi dig som
  • har licens för svetsning
  • har bred kompetens inom svetsning
  • har gymnasieutbildning med fullständiga gymnasiebetyg
  • behärskar det svenska språket i både tal och skrift
  • har goda kunskaper i MIG- och MAG-svetsning
  • kan arbeta i skift.
Det är även meriterande för tjänsten om du
  • har erfarenhet av liknande arbete
  • är van vid att svetsa i plåt.
Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta Alexander Gustafsson via mail: alexander.gustafsson@manpower.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Manpower

Placering

Hallsberg

Kontaktperson

Alexander Gustafsson

0771-55 99 10

Dela jobbannonsen

Anmäl annons