Jobbsafari är en del avschibsted logo

Svetsare till Vaggeryds kommun

OnePartnerGroup · Vaggeryd · Ansök senast 15 mars (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Nu söker vi svetsare för uppdrag i Vaggeryds kommun. Är du svetsaren som vi söker?

 

Dina arbetsuppgifter

Din arbetsvardag kommer innehålla varierande arbetsuppgifter inom svets där det är höga krav på finish och effektivitet. Du kommer framförallt arbeta med MAG/MIG-svetsning där ritningsläsning kan förekomma. Har du erfarenhet av andra svetstekniker är det meriterande. Mer om arbetet berättar vi gärna vid ett samtal med dig. 

 

Din profil

Utöver erfarenhet av svetsning ser vi att du är en person som sätter stor vikt vid ditt arbete, där du gillar känna känslan av att leverera kvalitet. Vidare ser vi att du är flexibel, noggrann, ordningsam samt har lätt för att samarbeta med kollegor. Meriterande är om du har truckkort och vana av truckkörning, detta är dock inte ett krav. Du hanterar svenska i tal och skrift.

Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid 
Placeringsort: Vaggeryds kommun

Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Sista ansökningsdag är den 15 mars, men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. ida.syren@onepartnergroup.se.

 

Om oss

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OnePartnerGroup

Placering

Vaggeryd

Kontaktperson

OnePartnerGroup GGVV AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons