Jobbsafari är en del avschibsted logo

Svetsare till Sveriges bästa industri

Svetsare till Sveriges bästa industri

OilQuick AB · Hudiksvall · Ansök senast 22 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta i en modern produktion med ny maskinpark där du har möjlighet att vara med och påverka din arbetsmiljö? Då är det här arbetet för dig! 


Vårt erbjudande till dig!

OilQuick är ett Great Place to Work Great Place to Work är världens största arbetsplatsstudie där över 10 000 företag i 106 länder deltar. 2022 utsågs vi för fjärde året i rad till en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work. För fjärde året i följd är vi Sveriges bästa industri. Detta är resultatet av ett långt och intensivt arbete där medarbetarna varit högst delaktiga och där företaget prioriterat att värdera medarbetarnas behov och önskningar. 

En flexibel arbetsplats Balans mellan arbetsliv och fritid – work-life-balance – blir allt viktigare för oss. Flexibilitet är viktigt för trivseln och en given del av en modern arbetsplats. För oss är det fortsatt viktigt att personalen samlas då och då. Sociala interaktioner är en stor del av OilQuick-andan och därför har vi landat i det flexibla arbetssättet vi idag erbjuder d.v.s. en kombination av distans- och kontorsarbete.

På OilQuick ser vi till att ha roligt på jobbet! Vi lägger stort fokus på att visa uppskattning till de anställda och satsar mycket på förmåner och gemensamma aktiviteter. Syftet är att ge tillbaka till personalen samt att skapa gemenskap, trygghet och glädje, både på arbetsplatsen och utanför. 

Hälsa i fokus Personalens välmående är av stor betydelse för oss, både psykiskt och fysiskt. Vi har en individuell syn på medarbetaren och stöttar både på arbetsplatsen och privat. Varje dag serveras en hälsosam frukostbuffé, alla medarbetare erbjuds Epassi lunchkort, massage samt årligt friskvårdsbidrag och fina erbjudanden från flertalet lokala gym. Vi har även sjukvårdsförsäkring för alla anställda som garanterar snabb vård och rehabilitering.

Läs mer om oss här: Jobba hos oss | OilQuick


Beskrivning
Vi behöver bli fler och söker nu en erfaren svetsare. I tjänsten ingår ritningsläsning, robotprogrammering, häftning, färdigställning, laddning, plundring samt daglig skötsel och underhåll av robotar. Skiftgång förekommer i stor utsträckning och gäller även för denna tjänst.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är erfaren svetsare med gymnasial svetsutbildning i grunden eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av ritningsläsning och goda svetskunskaper, erfarenhet av robotsvetsning är meriterande. Som person är du driven och engagerad samtidigt som du är kvalitetsmedveten, strukturerad och noggrann. Du är en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra samtidigt som du kan arbeta under eget ansvar. Du behärskar svenska språket. Din arbetsmoral och vilja att lära dig nya saker är viktig för oss. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat tillsammans med övriga medarbetare. 

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Skiftgång. Fast lön

Övrig information
Sista ansökningsdag 2023-06-22

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar dig på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OilQuick AB

Placering

Hudiksvall

Kontaktperson

OnePartnerGroup Hälsingland AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons