Jobbsafari är en del avschibsted logo

Svetsare till Scania i Luleå

SCANIA CV AB · Luleå · Ansök senast 17 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Scania Ferruform AB är ett fristående helägt dotterbolag till Scania. Vi stärker Scanias konkurrenskraft med dagens och framtidens produkter genom branschledande kompetens, effektiva processer och tvärfunktionellt arbete. Vi har dagliga leveranser av bakaxlar, sidobalkar, tvärbalkar och andra ramkomponenter till Scanias chassimonteringar i Södertälje, Zwolle och Angers. Med cirka 500 anställda är vi en av Luleås största verkstadsindustrier.

Till vår produktion söker vi nu svetsare!

Du har gymnasial utbildning med fullständiga gymnasiebetyg. Svetsutbildning i form av exempelvis I-Tek eller eftergymnasial svetsutbildning är ett krav.

Din profil
Som person är du driven, engagerad med hög arbetsmoral. Du är en lagspelare som vill lyckas tillsammans med skiftlaget men kan även arbeta självständigt. Vi ser även att du är noggrann och ansvarstagande i ditt arbete.
För oss på Scania är det viktigt med mångfald och vi ser fram emot sökanden med olika bakgrunder och förutsättningar.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Scania med Randstad till vilka du ska skicka din ansökan. Ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt betygsutdrag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SCANIA CV AB

Placering

Luleå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons