Jobbsafari är en del avschibsted logo

Svetsare till Kima Mekaniska i Örnsköldsvik!

Kima Mekaniska Örnsköldsvik · Örnsköldsvik

·

Ansök senast 16 maj (9 dagar kvar)

Är du svetsare med några års erfarenhet och på jakt efter nya utmaningar? Vill du bli del av ett stabilt företag i branschen med gedigen erfarenhet och gott renommé? Kima Mekaniska har sedan snart två år tillbaka nya ägare och står inför ett generationsskifte. Vi söker därför dig som vill vara del av deras framtida utveckling.

Välkommen in med din ansökan!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Kima Mekaniskas räkning en svetsare.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Kima Mekaniska under sex månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet, det kan därav ses som långsiktigt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

Som svetsare hos Kima Mekaniska arbetar du inom en legoverkstad där uppdrag främst kommer från massaindustrin och virkeshantering. Du utgår från ritningar när du utför ditt arbete och kan svetsa alltifrån tankar, tryckkärl och transportskruvar. Du kommer arbeta både i svart och vitt material, så som bland annat kolstål och rostfritt stål. Oftast utför du ditt arbete självständigt men i nära samarbete med ledning och beredare.

Vi söker dig som

Har utbildning och arbetslivserfarenhet som svetsare med kunskap i att läsa och förstå ritningar. Vidare ser vi gärna att du är licensierad i någon av följande; Mig/Mag, Tig och/eller Pinne. Har du erfarenhet av tryckkärlssvetsning är det meriterande men inget krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Kima Mekaniska.

Du är positiv och självgående i ditt arbete där du gärna delar med dig av dina erfarenheter till dina kollegor. Vi tror också att du är ansvarstagande och ordningsam för att leverera bästa resultat till kund samt bidra till en trevlig arbetsmiljö. Vi tror även att du trivs med frihet under ansvar. Kima erbjuder i sin tur ett trettiotal trevliga kollegor i varierade åldrar som är redo att välkomna sin nya kollega.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström, josefine.haggstrom@professionalsnord.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kima Mekaniska Örnsköldsvik

Placering

Örnsköldsvik