Jobbsafari är en del avschibsted logo

svetsare till floby

Randstad · Vara · Ansök senast 9 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Trivs du i en miljö där arbetet varierar och arbetsuppgifterna ser olika ut från dag till dag? Då kanske detta är en tjänst för dig! Just nu söker vi på Randstad svetsare till vår kund i Floby.  Vi söker dig som har erfarenhet av svetsning och ritningsläsning och lätt kan genomföra arbetet självständigt.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden

I rollen som svetsare kommer arbetet dels bestå av svetsning men även andra arbetsuppgifter såsom slipning, borrning och montering av material förekommer. Som svetsare kommer ritningsläsning vara en stor del i arbetet och det är viktigt att du har kunskap och erfarenhet av att läsa av ritningar.  

Vi söker dig som är driven och noggrann. Du är ansvarstagande och har lätt för att finna lösningar på problem. För att lyckas i rollen har du lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du tar egna initiativ och ansvar. 

Arbetstider

Heltid, dagtid.

Kvalifikationer

Här behöver du;

 Erfarenhet som svetsare MIG-MAG
 Erfarenhet av ritningsläsning
 Ansvarstagande
 Flytande svenska
 B-körkort
 Gymnasieexamen

Erfarenhet

Erfarenhet som svetsare efterfrågas

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2021-05-09, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

OBS: Vi tar inte emot ansökningar eller CV via mejl.

För information: Alexander Pihl, konsultchef, alexander.pihl@randstad.se

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Vara

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons