Jobbsafari är en del avschibsted logo

Svetsare sökes till Habo Rostfria

Habo Rostfria AB · Jönköping · Ansök senast 11 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Habo Rostfria grundades 1977 och idag är vi cirka 60 medarbetare verksamma i ändamålsenliga och moderna lokaler i Habo och Blomstermåla. Habo Rostfria AB är ett legoföretag som tillverkar allt från enstycksdetaljer till kompletta enheter inom plåt- och stålkonstruktioner. Vi tillverkar plåt till färdig produkt och ombesörjer även våt- och pulverlackering. Ytbehandling såsom galvning, elförzinkning och elpolering utförs via samarbetspartners. Våra produkter används bland annat till maskininklädnader, storköksutrustning, fordonsindustrin, processindustrin, butiksinredningar med mera.

I Habo arbetar vi mestadels med rostfritt stål, men även med andra material. Vi laserskär, kantpressar, slipar, bearbetar samt monterar till färdig produkt mot kund. I vår verksamhet i Blomstermåla sker alla större och tyngre jobb, med produkter såsom komprimatorer, containers, chassi och maskinfundament upp till 20 ton. Vi tillverkar allt från stora serier till specialkonstruktioner enligt kundens önskemål samt även prototyper.

Det är av största vikt att vi levererar med rätt kvalitet. För att nå detta krävs ett systematiskt långsiktigt arbetssätt, men även engagemang och ständigt kundfokus, då vårt mål är att varje leverans från Habo Rostfria ska minst motsvara, men helst överträffa kundens förväntningar.


Dina arbetsuppgifter och Profil

Du kommer framförallt arbeta med svetsning i rostfritt. Det är därför ett krav på tidigare erfarenhet av att svetsa i rostfritt.
Dina arbetsuppgifter är följande: - Svetsning - Ritningsläsning - Kvalitetskontroll - Rapportering i affärssystem
Kan även förekomma andra arbetsuppgifter såsom montering eller hjälpa till där behov finns. 

Placeringsort: Habo
Arbetstid: Dagtid
Omfattning: Heltid
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se.
Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mejl pga. GDPR, ansökning sker endast via denna annons. Vid frågor kontakta isabell.karlsson@onepartnergroup.se

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Habo Rostfria AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

OnePartnerGroup Jönköping AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons