Jobbsafari är en del avschibsted logo

Svetsare sökes till Alukin

Norrtälje · Norrtälje · Ansök senast 8 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker:

Svetsare/båtbyggare till ALUKIN aluminiumbåtar i Norrtälje

ALUKIN Boats Sweden AB bygger helsvetsade båtar för proffs och människor som älskar skärgården. Sedan 2018 är ALUKIN en del av Nimbus Group som innefattas av flera varumärken i olika segment av premiumbåtar: Alukin, Aquador, Bella, Falcon, Flipper, Nimbus och Paragon. I koncernen ingår även återförsäljare med fullservicemarinor samt partners i Sverige och i övriga världen.

Vi söker nu till vår kunds produktion av aluminiumbåtar i Norrtälje professionella svetsare med erfarenhet av tillverkningsindustrin. Som båtbyggare hos Alukin arbetar du självständigt där punktlighet, kvalitetstänk och ansvarskänsla är viktiga egenskaper för att leverera kvalitetsbåtar till våra Alukin ‘s kunder och återförsäljare i tid.

Vi söker dig som:

· Har goda kunskaper i MIG/MAG och TIG svetsning,

· Har erfarenhet av verkstadsarbete

· Tar ansvar och är stolt över sitt yrke, arbetar effektivt och med kvalitéstänk

Det är en merit om du tidigare har arbetat med materialet aluminium.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag till jobb@prowork.se eller kontakta ansvarig Konsultchef Michelle på 072-969 85 85 för ytterligare information.

Alukin har i denna process valt att samarbeta med Prowork Rekrytering, alla ansökningar går via dem.

Läs mer om ALUKIN här: www.alukin.se

Om Prowork

Prowork är en auktoriserad bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi har våra lokaler i Täby och är verksamma inom Stockholm Mälardalen och Göteborg.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norrtälje

Placering

Norrtälje

Kontaktperson

Prowork Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons