Svenska kyrkan i Gävle söker en IT-koordinator

Teknikparken · Gävle

·

Ansök senast 11 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Svenska kyrkan i Gävle söker en IT-koordinator

Svenska kyrkan i Gävle är ett samlingsnamn för fyra församlingar (Heliga Trefaldighet, Staffan, Bomhus och Maria), en kyrkogårdsenhet och en förskolenhet. Vi är ungefär 120 anställda.

Den gemensamma visionen för Svenska kyrkan i Gävle är att möta människor, att vara djärvt diakonala och att dela tro tillsammans.


Som IT-koordinator är du navet i all hantering av telefoni och IT såsom rutiner, enklare support på mobiltelefoner, ordna så att arbetsplatser har tunn klient, bildskärm, mus och tangentbord. För mer avancerad felsökning och utbyten är du kontaktperson mot vår IT-leverantör. Du kommer även ha kontaktytor med Uppsala stift samt nationell nivå där du håller dig uppdaterad om vad som sker inom IT och telefoni och informerar organisationen samt IT-leverantör. I rollen som IT-koordinator kommer du även vara dataskyddsombud där du deltar i GDPR-arbetet och säkerställer efterlevnaden. Att genomföra mindre utbildningar inom områdena kan förekomma.


Kvalifikationer

Du har en bred administrativ erfarenhet och ett intresse för människor, IT och telefoni. Du är en van dator- och telefonanvändare och kan arbeta med att konfigurera telefoner, göra backup i iCloud, återställa telefoner och kan koppla ihop en dator. Vi söker inte en IT-tekniker men vi söker dig som har ett intresse för IT och telefoni och vill arbeta med det för att göra vardagen enklare för dina kollegor. Det är meriterande om du har en god kunskap inom hård- och mjukvara.

Du pratar och skriver flytande på svenska.

Personliga egenskaper

För att lyckas i den här rollen behöver du trivas i sociala sammanhang, vara självgående och kunna arbeta serviceinriktat. Du värderar en god service mot dina kollegor och gillar att vara spindeln i nätet. Du behöver kunna systematisera och strukturera din vardag så att du har ordning på vilka telefoner och datorer som ska bytas och när. Du är driven och lösningsorienterad, bra på att kommunicera samt kan prata inför grupp.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet vid tillsättningen av denna tjänst.


Omfattning

Heltid.

Tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt

Du har ditt kontor på Teknikparken i Gävle.

Du kommer ha din placering i kommunikationsenheten.

Upplysningar lämnas av

Kommunikationschef Mats Näslund, tel 026-170589, epost mats.naslund@svenskakyrkan.se


HR-ansvarig Martin Johansson, tel 026-170423, martin.k.johansson@svenskakyrkan.se


Fackliga företrädare

Annika Fransson, Vision, 0706502333Så ansöker du

Sista ansökningsdag är den 11 november.

Skicka din ansökan till Gävle pastorat gavle.pastorat@svenskakyrkan.se

Märk ansökan med P-2020-80

Vi har tagit ställning till rekryteringskanaler och avböjer oss kontakt med rekryteringsföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Teknikparken

Placering

Gävle

Kontaktperson

Gävle Pastorat

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens P-2020-80 i din ansökan