Jobbsafari är en del avschibsted logo

Svea vaccin söker sjuksköterskor och läkare

Svea vaccin söker sjuksköterskor och läkare

Ringen · Stockholm · Ansök senast 5 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Svea Vaccin grundades år 2005 på Sveavägen 16 i Stockholm. Idag har Svea Vaccin 39 mottagningar över hela landet. På alla mottagningar erbjuds vaccination och rådgivning inför resa, såsom grundskydd bestående av stelkramp, difteri, kikhosta och polio, influensavaccination samt vaccination av barn mot mässling, påssjuka och röda hund m.m.

Vi expanderar och söker Sjuksköterskor/läkare på heltid till våra 15 mottagningar i Stockholm.

Kvalifikationer

Du är en erfaren legitimerad sjuksköterska/ läkare med en positiv inställning och ser hellre möjligheter än hinder. Som person är du självständig, lyhörd, ansvarstagande, tydlig samt noggrann. Vi söker dig som är kreativ och flexibel.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska/läkare på Svea vaccin arbetar du med rådgivning inför resor samt vaccinationer av både vuxna och barn. Arbetet är självständigt med nära samarbete med våra erfarna läkare och sjuksköterskor. Arbetet innebär för tillfället även utförande av Covidtester såsom PCR, Antigen och antikroppstester.

Du kommer att arbeta administrativt och vara delaktig i bland annat marknadsföring.

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidareanställning, 100%. Arbetstiderna är vardagar 10-18:30 samt lördagar 10-15. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Bifoga en bild med ditt CV.

Till bemannings-, och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ringen

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Svea Vaccin AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons