Svea vaccin söker sjuksköterska

Svea Vaccin AB · Haninge

·

Ansök senast 20 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Svea Vaccin grundades år 2005 på Sveavägen 16 i Stockholm. Idag har Svea Vaccin 37 mottagningar runt om i landet. På alla mottagningar erbjuds vaccination och rådgivning inför resa, såsom grundskydd bestående av stelkramp, difteri, kikhosta och polio, influensavaccination samt vaccination av barn mot mässling, påssjuka och röda hund m.m.

Nu söker vi en Sjuksköterska till vår mottagning i Haninge.

Kvalifikationer Du är legitimerad sjuksköterska med en positiv inställning och ser hellre möjligheter än hinder. Som person är du självständig, lyhörd, ansvarstagande, tydlig samt noggrann. Vi söker dig som är kreativ och flexibel.

Arbetsuppgifter Som sjuksköterska/läkare på Svea vaccin arbetar du med rådgivning inför resor samt vaccinationer av både vuxna och barn. Arbetet är självständigt med nära samarbete med våra erfarna läkare och sjuksköterskor.

Du kommer att arbeta administrativt och vara delaktig i bland annat marknadsföring.

Våra öppettider är vardagar 10-18:30 och lördagar 10–15:00.

*Bifoga en bild med ditt CV*

*Till bemannings-*, och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svea Vaccin AB

Placering

Haninge

Kontaktperson

Svea Vaccin AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Haninge i din ansökan