Jobbsafari är en del avschibsted logo

Svagströmstekniker passage/larm/tele/data - ELAK AB

Svagströmstekniker passage/larm/tele/data - ELAK AB

Jobbet.se · Uppsala · Ansök senast 20 aug. (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi på ELAK har under de senaste åren varit under stark tillväxt och ökat omsättningen med ca 40%. Vi ser en fortsatt god tillväxtmöjlighet och har en stabil orderingång med bokade jobb flera år framöver. Vi har hela tiden fyllt på med kompetenta medarbetare och behöver bli ännu fler för att kunna fortsätta leverera hög kvalitet och goda resultat!

Arbetsuppgifter

Som svagströmstekniker hos oss är du med och installerar och driftsätter passagesystem, 01-nät, fiber-nät, larmanläggningar, brandlarm samt utrustning för data i våra projekt. Du kommer att arbeta med allt från service till större projekt där vi utför våra installationer. Du ingår i ett team av 3-5 svagströmstekniker och vi sätter tillsammans upp mål och skapar förutsättningar för framtida lösningar.

Dina personliga egenskaper

Vi söker dig som är självgående och klarar av att utföra egna arbeten. Du är pålitlig, engagerad i ditt arbete och har ett stort tekniskt intresse. Du behöver vara noggrann, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ för att lösa problem. Du ska ha lätt för att kunna kommunicera och bygga relationer med kunder och medarbetare.

Vårt erbjudande

Med närhet till kunder och ägare kan vi erbjuda ett bolag där alla är med och påverkar företaget. Tillsammans bygger vi för framtiden och skapar en trivsam miljö för våra medarbetare. Vill du utvecklas som person och gillar att jobba under eget ansvar är vi företaget för dig.

Vi kan erbjuda våra anställda utmärkta karriärmöjligheter och möjlighet att arbeta med många spännande projekt och serviceåtaganden. Hos oss kan du förvänta dig engagerade ledare, kompetenta kollegor och en god sammanhållning. Vi ser fram emot att få välkomna vår nya kollega!

Vill du veta mer om ELAK AB, besök vår hemsida www.elakab.se

Annat viktigt att veta

Tjänsten är på heltid med placering i Uppsala med omnejd.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande och ev. anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Lön/förmåner
  • Ackordslön och företagsbil.
Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till:

Hakan Dogan VD
Mobil: 018-265 00 01
Epost: hakan.dogan@elakab.se

Krav
  • Erfarenhet av liknande tjänst, som svagströmstekniker eller teletekniker
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande
  • Erfarenhet av passage & larm
  • ECY certifikat

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jobbet.se

Placering

Uppsala

Dela jobbannonsen