Jobbsafari är en del avschibsted logo

Supporttekniker

Centric Professionals AB · Linköping · Ansök senast 19 mars

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Centric söker nu en supporttekniker som har ett genuint intresse för service och trivs med att hjälpa kunder med deras IT-problem via olika kanaler. Vår kund i Motala behöver supporttekniker till deras servicedesk. Har du ett brinnande intresse för IT och teknik samt en god pedagogisk förmåga? Då är detta en tjänst för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Du kommer att sköta driften och support av kunders system, stora som små. Här kommer du, tillsammans med dina kollegor, att arbeta nära kunderna med allt från stora till små uppdrag. Du och ditt team ansvarar för en bestämd grupp återkommande kunder. Du får därför möjligheten att bygga nära relationer med dina kunder och din absoluta strävan är att de alltid ska känna sig trygga med er. Tillsammans säkerställer ni att tjänsterna uppfyller kundernas behov, samtidigt som ni ständigt arbetar för att förbättra dem.

Din profil
För att passa för rollen så har du minst 1 års erfarenhet av liknande arbete. Du har en utpräglad servicekänsla, är en person som tar mycket ansvar samtidigt som du har ett brinnande intresse för teknik. Du är social och trivs i en roll som kräver mycket kundkontakt. Du arbetar strukturerat och är van att planera ditt arbete samt är mycket noggrann i det du gör och gillar att arbeta i team.

Vi söker dig som har erfarenhet inom nedan områden:
  • Windows server/klient
  • Active Directory och GPO
  • Office 365 och Azure
  • RDS och Citrix
  • Övervakning
Meriterande
  • ITIL-baserat arbete i ITSM
  • Nätverk (routrar, swtichar samt klient VPN-lösningar)
Vi kan erbjuda dig
Vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det - du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Elise Haglund på tfn: 0733-571793 eller elise.haglund@centric.eu.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Centric Professionals AB

Placering

Linköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons