Jobbsafari är en del avschibsted logo

supporttekniker i borås

Randstad · Borås

·

Ansök senast 29 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Randstad Technologies letar nu efter en supporttekniker till en av våra kunder i Borås. Här kommer du att arbeta med daglig support men även migreringar, förbättringar, installationer, felsökning i det lokala nätverket m.m.

Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 

Ansvarsområden

Daglig support

Installationer

Felsökning

Ärendehantering

Arbetstider

Arbetstid: Mån-fre 06:30-16:00

Kvalifikationer

För att kvalificera för tjänsten behöver du ha tidigare erfarenhet av support i Windowsmiljö. Du behöver vara van att arbeta med felsökning och installationer såväl som support av skrivare. Även erfarenhet av ärendehantering krävs, gärna erfarenhet från Service Now.

Du behöver kunna kommunicera på god svenska i tal och skrift med användarna.

Som person behöver du vara duktig på att möta användarna, ha en pedagogisk förmåga och en analytisk och problemlösande förmåga.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet

Minst 1-2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Ansökan

20201-01-29, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: carolina.klockaregullesjo@randstad.se

Om företaget

Randstad Technologies är specialiserade inom kompetensområdet IT och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom IT-området. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Borås

Kontaktperson

Randstad AB

Vid ansökan:Ange referens 201330298 i din ansökan