Jobbsafari är en del avschibsted logo

Supporttekniker helpdesk

Total Resurs · Stockholm · Ansök senast 9 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Våra kunder söker fler drivna och duktiga supporttekniker som vill göra karriär inom IT!

Dina arbetsuppgifter
I första hand kommer du att arbeta med support via telefon och mail med inkommande ärenden från slutanvändare. De ärenden som kommer in är av varierande karaktär och du kommer att arbeta med felsökning och problemlösning samt eskalera vissa ärenden vidare i organisationen. Du kommer att registrera inkommande ärenden i ett ärendehanteringssystem, supportera Officeapplikationer, Windows 7/8/10, Outlook, nätverksrelaterade problem, TCP/IP samt administrera behörigheter och rättigheter i Active Directory.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet att arbeta som supporttekniker eller motsvarande roll i en Microsoftbaserad miljö. Har du en utbildningsbakgrund inom IT är det ett stort plus. Du bör även ha erfarenhet av administrering i Active Directory och möjlighet att snabbt kunna sätta dig in i nya IT-miljöer. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.Som person är du social och kommunikativ och trivs med att hjälpa användare. Du är en serviceinriktad problemlösare som brinner för IT. Du är lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya system och tekniker. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt.

Vi erbjuder
Vi välkomnar dig till en arbetsplats där du får arbeta med stimulerande och utvecklade uppdrag med dig i fokus. Hos oss erbjuds du bra förmåner och bra fast lön. För oss är det jätteviktigt att du känner dig trygg i din anställning och att du trivs, gör man det kommer du också göra bra resultat och framförallt må bra. Att du som medarbetare är vår viktigaste tillgång, vill vi ska märkas. Som anställd hos oss får du möjlighet att ta del av en rad olika förmåner. Vi erbjuder bra fast lön med bonus men också friskvård, tjänstepension och sjukförsäkring. Alla erbjuds en tydlig och utmanande kompetensutvecklingsplan, som vi tillsammans sätter upp utifrån dina mål och visioner. Självklart står vi för alla kostnader kring utbildning, kurser och certifieringar. Hos oss kan du göra hela resan från IT-generalist till IT- specialist. Vi räknas inte till de traditionella bemanningsföretagen utan vi är ett IT-företag med värderingar från IT-branschen. Vi är ett av de bolag som faktiskt investerar i vår personal.

Välkommen med din ansökan! Du är en viktig del i vårt vinnande lag!

Har du några funderingar kring tjänsten?
Kontakta Christoffer Sjöström, 073 522 70 81 christoffer.sjostrom@totalresurs.se

Om Total Resurs
Total Resurs är en nytänkande leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där vi med kundfokus omger oss av kompetenta och erfarna kollegor. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 35 medarbetare, varav 28 konsulter. Vi har sedan start fokuserat på att omge oss av de mest kompetenta personerna inom deras område. Vi vill vara våra medarbetares och kunders självklara val när det kommer till IT-tjänster och rekryteringar inom IT. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av IT-branschen och rekrytering. Total Resurs föddes ur idén att vara det bästa företaget för kunder, medarbetare och samarbetspartners inom sin bransch.

Nyckelord: IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, support, supporttekniker, helpdesk, help desk, 1st line, first line, service desk, service desk, second line, 2nd line, onsite, onsitetekniker, onsite-tekniker, konsult, Consultant, data, IT technician, Stockholm

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Total Resurs

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons