Jobbsafari är en del avschibsted logo

Supporttekniker / Drifttekniker / IT-tekniker till Tutus

Bravura · Stockholm

·

Ansök senast 16 apr. (41 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du tidigare erfarenhet av en roll som drift- och/eller supporttekniker? Har du även ett stort IT intresse och ser möjligheter i nya arbetsuppgifter? Hos Tutus erbjuds du en varierande roll med stora utvecklingsmöjligheter!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Tutus Data AB.

För denna tjänst genomgår slutkandidaten en omfattande säkerhetsprövning.

Om företagetTutus Data är ett privatägt svenskt företag, grundat 1992. Sedan start har de utvecklat högkvalitativa nätverkskrypteringslösningar åt militär, myndigheter och företag för användning i verksamheter som kräver högsta nivå på säker kommunikation.

De är huvudleverantören av myndighetsgodkända och certifierade IT-säkerhetsprodukter i Sverige och gör stadiga framsteg mot målet att bli en ledande leverantör av godkända IT-säkerhetsprodukter inom EU.

ArbetsuppgifterI rollen som drift- och supporttekniker på Tutus har du en bred och varierande roll. Ditt huvudsakliga fokus är drift av interna IT- och kundsystem, support av Tutus produkter mot kunder, intern IT-support till medarbetare samt underhållning av Linux och Windows servrar. I samarbete med övriga teamet om fem medarbetare fördelar ni arbetat mellan varandra och utgör Tutus supportfunktion. I rollen arbetar du ut mot kunder, i Sverige och utomlands, slutanvändare av Tutus produkter och medarbetare. Slutligen ansvarar du även för distribution av dokumentation och systemuppdateringar till kunder.

Avdelningen drift- och support på Tutus består av systemadministratörer, nätverks- och supporttekniker och det finns därmed goda möjligheter att utvecklas inom flera olika områden.

Formella krav
  • Minst två års arbetslivserfarenhet inom IT, ex. som support- eller drifttekniker, alternativt en eftergymnasial utbildning inom IT
  • Goda kunskaper i Windows och Linux, server och klienter samt goda nätverskunskaper, switching, routing, TCP/IP
  • Stort intresse för IT-säkerhet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
Meriterande:
* Kunskap inom mobiltelefoni, Android, brandväggar, VPN

För att lyckas i rollen som drift- och supporttekniker hos Tutus har du ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är kommunikativ, social och trivs därmed att prata med kunder och motiveras av att ge förstklassig service. Vidare intresseras du av att agera problemlösande och har intresse samt förmåga att fördjupa dig i komplexa problem där du levererar effektiva lösningar. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt då du är mån om att göra ett bra arbete. Slutligen ser vi att du är nyfiken på nya arbetsuppgifter och motiveras av att sätta igång och driva ditt arbete framåt.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Danderyd, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Drifttekniker, IT-tekniker, IT, Data, Datatekniker, Supporttekniker, Nätverkstekniker, Windows Server, VMware, Hyper-V, AD, Active Directory, Azure, SQL, Linux, Office365, IT-drift, Tutus, Stockholm, heltid, tillsvidare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Stockholm