Jobbsafari är en del avschibsted logo

Support/Specialisttekniker till Technical Helpdesk (THD) Region Norr

Support/Specialisttekniker till Technical Helpdesk (THD) Region Norr

KONE AB · Luleå · Ansök senast 10 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du jobbat som hisstekniker, eller har kunskaper från hissar från annat jobb och vill gå vidare till en bredare teknisk roll där du både får utbilda, agera tekniskt stöd internt och samtidigt får utveckla dina tekniska kunskaper?

Vi söker dig som har ett stort intresse för tekniska utmaningar och kreativa lösningar och vill kliva in i en ny roll som Support/Specialistekniker hos Technical Helpdesk (THD) med ansvar både för telefonsupport för våra tekniker i Region Norr och support ute i fält i regionen.

Lämplig bostadsort: Inom regionen

Välkommen med din ansökan !

Teamet består av ett trettiotal Support/Specialistekniker som agerar regionala experter, och 11 samordnare som är våra nationella tekniska experter. På reservdelssupporten sitter två samordnare som är behjälpliga med reservdelsidentifiering.

Förutom jobbet som teknisk specialist på vår helpdesk skapar, anpassar och planerar du kommande utbildningar tillsammans med dina kollegor i ditt team riktade mot våra tekniker ute i fält. Utbildningarna sker både i klassrum och ute på fältet där våra tekniker finns. En del av ditt arbete ingår det såklart att också vidareutbilda dig själv, hålla dig uppdaterad på ny teknik och kommande digitaliserad framtid inom vår produktportfölj.

Kvalifikationer

Du har mycket goda hisskunskaper och att du jobbat med hissar i flera år. Vi söker dig som har en bred teknisk gymnasieutbildning eller det vi bedömer likvärdigt. Felsökning och underhåll är en av dina bästa kompetenser, du har en stor fallenhet för att kunna bedöma om åtgärd och lösning i olika tekniska frådeställningar, jobbar med lätthet med felsökning i våra styrsystem, har kunskaper om mekanisk felsökning coh god materialkännedom.

Vi går mer o mer mot digitalsering av våra tjänster och produkter och vill därför att du känner dig bekväm med att ge support kring uppkopplade tjänster, meriterande om du har arbetat med smarta IoT- uppkopplingar och API.

B-körkort är ett krav och du måste behärska svenska och engelska.

Vidare tror vi att du som kollega och medarbetare gärna delar med dig av erfarenhet och kunskap vidare till ditt team.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-10-10. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Mickael Lindblom 070-649 63 55

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KONE AB

Placering

Luleå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons