Supportmedarbetare sökes med omgående start till stort företag i Malmö!

StudentConsulting · Malmö

·

Ansök senast 31 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet och intresse av IT så kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en person till deras monitoreringsavdelning. Vår kund är ett stort internationellt företag beläget i Fosie i Malmö. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund.

Tjänsten kommer innebära övervakning och felsök i de program och plattformar företaget använder sig av, där du till stor del kommer jobba med ActiveBatch.

Tjänsten är på heltid och kommer tillsättas omgående!

Detta söker vi:

Vi söker dig som är pigg och positiv och gärna sprider en god stämning kring dig på din arbetsplats. Du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete och ser det inte som ett problem att utföra samma arbetsuppgifter under dagen. Du tycker även om att ha ordning och reda omkring dig och du arbetar effektivt och strukturerat.

Det krävs inga förkunskaper i de program/plattformar företaget arbetar med utan allmänna kunskaper inom IT och data är viktigast. Du ska ha förståelse för flöden och skanning och har du kunskaper inom programmering är det ett stort plus (dock innefattar denna tjänst inte utveckling och programmering). Du kommer få upplärning i de arbetsuppgifter du ska utföra.

Missa inte chansen att jobba på ett stort internationellt företag och få en bra referens till framtiden!

Välkommen med din ansökan!

Sökord: ActiveBatch, Teknik, IT

Sökord: ActiveBatch, Teknik, IT

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Malmö