Jobbsafari är en del avschibsted logo

Supportchef inom marknadsledande HRM system!

Supportchef inom marknadsledande HRM system!

Visma · Göteborg · Ansök senast 28 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du jobba i en ledande roll inom en av nordens största IT-koncerner? Trivs du i en snabbrörlig miljö med stora chanser att påverka såväl internt som externt i viktiga dialoger med kunder inom offentlig sektor? Nu har du möjligheten att leda och utveckla supportleveransen inom Sveriges marknadsledande HR/Lönesystem Personec P, ett verksamhetskritiskt system som varje månad skapar över en halv miljon lönespecifikationer och ser till att kommuner och regioner betalar ut rätt löner. Vill du dessutom dricka ditt morgonkaffe tillsammans med ett fantastiskt gäng på våning 20 i helt nya kontorslokaler i Citygate, centralt i Göteborg? Då får du inte missa chansen att söka tjänsten som Supportchef hos oss på Visma PubliTech!

Om rollen och teamet
I rollen som Supportchef är du Team Manager för ett av våra supportteam som arbetar med HR & lönesystemet Personec P. Du ansvarar för ett team på cirka tio seniora Supportkonsulter som ansvarar för all inkommande 2nd line support via ärendehanteringssystemet Service Cloud. Teamet arbetar primärt med användarsupport och incidenthantering, både avseende teknik och applikation i SaaS och On-prem tjänster inom HRM & WFM området för offentlig sektor.

I rollen har du personalansvar för teamet med en viktig del i att stötta och coacha dina medarbetare för att skapa högt engagemang och kundfokus. Ditt uppdrag är att leda, styra och påverka såväl medarbetare som organisationen mot goda resultat och uppsatta mål. Du ansvarar för att vidareutveckla vår förvaltningsmodell och supportorganisation tillsammans med ditt team och ledarkollegor inom samma verksamhetsområde. I syfte att säkerställa en väl fungerande, kvalitativ och effektiv kundfokuserad organisation med förutsättningar att leverera det som efterfrågas i såväl avtal som förväntningar.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Leda och utveckla teamet
  • Ansvara för SLA:er, support & underhållsavtal samt bilagor till anbud
  • Support- och förvaltningsansvar för våra kunder som använder systemet Personec P och partnerlösningar som bland annat Medvind, Recruit, Winlas, Microdata, Miljödata och E-passi
  • Kontinuerligt utveckla och förbättra vår leveransmodell och förutsättningar för en effektiv och högkvalitativ tjänst för befintliga och nya kunder
  • Driva och delta i operativa och taktiska kundmöten, samverkansforum (med bl.a. säljteam, konsultteam, produktteam) samt samarbetsforum med partners till Visma
  • Budgetansvar samt ekonomisk rapportering, uppföljning och analys för att säkerställa hög lönsamhet och effektivitet
Då din närmaste chef samt majoriteten av supporten tillhör Göteborgskontoret ser vi att placeringsort i första hand är Göteborg, för rätt kandidat kan dock andra orter vara aktuella. Vi tillämpar en flexibel hybridmodell mellan arbete på kontor och hemifrån.

Vem söker vi?

Vi söker dig med erfarenhet som chef inom leverans av IT-lösningar, gärna från en support och/eller konsultverksamhet. Du är duktig på att nätverka, bygga relationer och skapa förtroende. Du brinner för att leda, utveckla och inspirera andra. Vidare är du trygg i rollen som ledare och har god självkännedom samt mod att fatta beslut och möta kunder i alla lägen. Då du representerar support i många forum så behöver du ha förmåga att skapa tillit och engagemang i en miljö med snabba förändringar, behov och förväntningar från kunder.

Som ledare hos oss bör du trivas i en miljö med högt i tak och stark entreprenörsanda. Vi ser gärna att du har ett personligt driv, är prestigelös och strävar efter ständiga förbättringar och hög kundnöjdhet. Du har en god kommunikativ förmåga där du kommunicerar på ett enkelt och tydligt sätt i tal och skrift.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som ledare. Vidare tror vi att du har en högskole-/universitetetsexamen inom IT/ekonomi/HR eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.

En eller flera av följande erfarenheter är meriterande:
  • Erfarenhet av offentlig sektor
  • Erfarenhet av LOU (Lagen om offentlig upphandling) som anbudsarbete och avtalsdialoger
  • Erfarenhet av att ha arbetat inom HR/Lön


Vad erbjuder vi dig på Visma PubliTech?


Visma PubliTech drar fördelarna med att vara ett mindre, entreprenöriellt bolag med ett nära samarbete och en varm familjär kultur, samtidigt som vi ingår i en av Europas ledande IT-koncerner. Med en vision om att stärka offentlig sektor med innovativa lösningar bidrar vi till maximerad verksamhetsnytta och ett hållbart samhälle.

Vi är oerhört stolta över vårt höga medarbetarengagemang som placerar oss på topp-tio procent i tech-branschen!

Flexibilitet i alla skeden av livet: Vi vet att du är så mycket mer än bara ditt jobb. Det är därför viktigt för oss att vi erbjuder dig en bra balans mellan fritid och arbetsliv. Vi har en flexibel hybridmodell mellan arbete hemifrån och på kontoret utifrån behov och önskemål.

Framför allt är vi ett team: Teamkänsla är det som får oss att kunna hålla våra löften och leverera på en hög nivå, men också det som gör att vi kan främja en hållbar företagskultur där vi stöttar och bryr oss om varandra.


Ansökan

Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande då det är tillträde snarast, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser helst att du ansöker med ett CV på svenska.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Eleonor Kalin på e-post eleonor.kalin@visma.com eller telefon 0761-28 30 98.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Visma

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Eleonor Kalin

0761283098

Dela jobbannonsen

Anmäl annons