Jobbsafari är en del avschibsted logo

Support / administratör /masterdata för omgående start

Bravura · Stockholm · Ansök senast 14 dec. (59 dagar kvar)

Heltid

Har du ett öga för detaljer och trivs i en roll där ditt arbete gör skillnad från dag ett? Är du tillgänglig för omgående start? Här får du möjligheten att bli en del av ett växande företag inom dagligvaruhandeln och få erfarenhet inom administration.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos kundföretaget. Det finns möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetFöretaget är en ledande aktör inom dagligvaruhandeln och du kommer få mer information om företaget vid ett inledande samtal.

ArbetsuppgifterHär tillhör du avdelningen Support och Administration som har i uppdrag att säkra kvalitén inom de supporterande och administrativa funktionerna. Ditt primära ansvar i rollen innebär att arbeta för att masterdatan är korrekta i systemet. I det dagliga arbetet genomför du registrering och underhåll av masterdata och dokumentation. Utifrån underlag i Excel säkerställer du att data gällande artikel, leverantör och kunder förs in korrekt i systemet. Du ingår i ett team med kollegor som arbetar med samma arbetsuppgifter, men där du är självständigt i det dagliga arbetet. Inledningsvis får du en introduktion till arbetet för att få en förståelse för arbetsuppgifterna och dess innehåll.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Arbetslivserfarenhet från administrativt arbete
  • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i SAP
  • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i butik eller lager
För att trivas i rollen har du ett strukturerat arbetssätt och trivs i en administrativ roll där du tar ansvar och ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Vidare söker vi dig som har en positiv inställning till att komma till jobbet och som trivs med att arbeta både självständigt och i team, då du ser ett mervärde av att arbeta tillsammans med andra för att gemensamt hålla de deadlines som finns i arbetet. Slutligen förstår du vikten av detaljer i ditt arbete samtidigt som du har en bra helhetssyn.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Masterdata, administration, administratör, koordinator, support, Stockholm, FMCG, SAP, omgående, heltid, start

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Stockholm