Jobbsafari är en del avschibsted logo

Supply Quality Engineer / SQE

Randstad · Stockholm · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Vi söker just nu på uppdrag av kund en Supply Quality Ingenjör med erfarenhet av antingen mekanik, elektronik eller PCBA. Meriterande om du har erfarenhet inom alla tre områden!

Konsultuppdraget är just nu tills vidare med chans för fast anställning. 

Randstad Engineering är specialister inom teknik. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Engineering står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 

Ansvarsområden

Som leverantörskvalitetsansvarig kommer du bland annat att ansvara för:
Kvalificera, utveckla och åtgärda nya och befintliga leverantörer.
Kvalificera artiklar (PPAP), vid utvecklingsprojekt och produkt/processändringar
Vid kvalitetsavvikelser kunna säkra leverantörernas produktionsprocesser med korrigerande åtgärder.
Kontinuerligt samarbete med Senior Buyer.

Kvalifikationer

Civilingenjör med några års arbetslivserfarenhet. 
ISO9001/IATF och ISO14000
Engelska och Svenska i tal och skrift. 
Meriterande om du har några års erfarenhet att kvalificera detaljer och ha kännedom kring kvalitetsmetoder som PPAP, APQP, FMEA och kontrollplaner.
Du är van att arbeta med problemlösning för att hitta rotorsaker och motåtgärder.
Vi ser gärna att du är kvalitetsmedveten, problemlösningsorienterad, har ett strukturerat arbetssätt, initiativtagande och har lätt för att kommunicera både internt och externt.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

2021-02-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons