Jobbsafari är en del avschibsted logo

Supply Planner till Metenova // Mölndal

Oddwork · Göteborg · Ansök senast 12 aug.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Välkommen till Metenova! Vi är det medicintekniska bolaget som uppfann den magnetkopplade mixern för aseptisk och steril läkemedelsproduktion - en uppfinning som blev en riktigt teknisk hit! Tillsammans jobbar vi varje dag för att säkerställa att våra produkter bidrar till en säker och pålitlig läkemedelstillverkning. I vår stadigt växande bransch och med en spännande expansiv fas framför oss letar vi nu, tillsammans med Oddwork, efter dig med god förståelse för produkt såväl som hela försörjningskedjan.

Som Supply Planner
För att stödja vår starka tillväxtresa utökar vi teamet med ytterligare en supply planner. Du kommer jobba med planering och inköp till vårt standardsortiment samt stödja kundanpassnings- och nyutvecklingsprojekt. Här väntar en samordnande roll med stor möjlighet att utveckla arbetssätt och metoder - chansen att vara med och förändra läkemedelsindustrin och i slutändan rädda liv.

På ditt skrivbord:
  • Materialstyrning och operativt inköp gentemot prognos- och lagermål
  • Drivning och uppföljning av underleverantörer utifrån överenskomna KPI:er
  • Analys och bearbetning av säljprognoser för vår behovsplanering
  • Projektinköp inkl offertarbete, kapacitetsplanering, uppföljning
  • Underhåll av masterdata och planeringsparametrar i vårt affärssystem Pyramid
  • Ändringshantering
  • Process- och metodutveckling inom alla delar av inköp och supply chain

Vi söker dig som...

...trivs i en omgivning med högt tempo och korta beslutsvägar. Du jonglerar skickligt flera projekt samtidigt och har en förmåga att skapa struktur och ordning i allt du gör.

Vi tror du är: lagspelare, lojal och nyfiken.

Våra önskemål till dig:
  • Teknisk högskoleexamen inom supply chain
  • Bra kommunikationsförmåga på svenska och engelska
  • Erfarenhet av avancerad analys i Excel samt van vid att arbete i affärssystem
  • Gärna erfarenhet av tekniskt inköp
Varför Metenova?

I fräscha lokaler ett stenkast från Mölndalsån väntar ett härligt, familjärt team på att få välkomna dig till det växande innovativa Metenova och en spännande framtidsbransch. Tillsammans gör vi allt för att överträffa morgondagens behov och framtidens krav. Här är miljön internationell och utvecklingsmöjligheterna stora. Detta är jobbet där världen blir din spelplan, och du får lära nytt om biotechprocesser och luta dig tillbaka med det sammansvetsade gänget som älskar gott kaffe och att hitta på saker tillsammans. Läs mer om vår företagskultur här.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Mölndal

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Madeleine Linge, madeleine.linge@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-08-14

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Oddwork

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Madeleine Linge

0733-977711

Dela jobbannonsen

Anmäl annons