SUPPLY CHAIN MANAGER

Flisby AB · Jönköping

·

Ansök senast 2 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Flisby AB är en av Sveriges ledande aktörer avseende trädgårds- och utomhusmiljöer såsom betongvaror, natursten, dekorsten, kantsten, mm med ett av marknadens bredaste produktsortiment. Nu står vi inför en kraftig tillväxtresa och behöver förstärka vårt team med en Supply Chain Manager. Är du en resultatorienterad person som drivs av och framför allt förstår nyttan med ständiga förbättringar samtidigt som du skapar affärsnytta genom din grundmurade förståelse för värdekedjans olika delar kan tjänsten som Supply Chain Manager vara rätt möjlighet och utmaning för dig. Hos oss blir du en del av ett genuint och familjärt företag med ett välkänt varumärke, fina produkter och trevliga kollegor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

Tjänsten som Supply Chain Manager är en viktig hörnsten i vår verksamhet. Du kommer framför allt att ansvara för:
  • drift av lager, inköp och logistik med tillhörande processer och processförbättringar
  • kontroll och styrning av lagernivåer
  • kostnadsoptimering av logistiska flöden
  • välfungerande process och kommunikation med vår logistikpartner
  • leveranssäkerhet och leveranstider
  • identifiering av processförbättringar (manuella och digitala) samt implementering av dessa
  • delprojektledning och processägande vid byte av ERP-system
Tjänsten är på heltid med placering i Flisby (ett stenkast från Nässjö, Tranås och Eksjö). Du rapporterar till vår VD och har ansvar för ett team om fem personer inom lager och logistik. Du arbetar också tätt tillsammans med kollegorna i våra butiker samt inom inköp och ekonomi. Då vår försäljning är säsongsbetonad krävs en större arbetsinsats under sommarhalvåret, vilket du kompenseras för under vinterhalvåret (årsarbetstid).

Kvalifikationer och personlighet
Vi söker dig som har arbetat minst fem år på en lager- och logistikavdelning med ansvar för både operationell drift och analys. Du har också i tidigare roll/roller fokuserat på att identifiera processförbättringar och implementerat dessa. Erfarenhet av personalledning är meriterande liksom djupa kunskaper i systemrelaterade processer och ERP implementering. Du har lätt för att kommunicera och uttrycker dig obehindrat på svenska i såväl tal som skrift. Vidare är du en fena på Excel och har god erfarenhet av att analysera data för beslutsstöd. B-körkort är ett krav och truckkort är meriterande.

Som person är du engagerad, ansvarstagande, affärsintresserad och resultatfokuserad. Du finner dig väl i en miljö som karaktäriseras av högt tempo och snabba beslut där du får kombinera högt och lågt för att finna de bästa lösningarna. En förutsättning för att kunna trivas och göra ett bra jobb hos oss är att du är förändringsbenägen, samarbetsvillig, prestigelös, ödmjuk och öppen för att lära dig nytt.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen vill vi gärna att du skickar in ett personligt brev och CV på svenska där du beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Vi vill också gärna att du specificerar erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Fransson +46 70 554 05 04 eller Helena Heijmink +46 70 554 03 42, som hjälper oss i detta uppdrag. Notera att vi arbetar med urvalet löpande. Välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker om tjänsten genom att följa denna länk: https://comcube.varbi.com/what:job/jobID:361676/?lang=se

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk!

Sökord: Flisby, Supply Chain Manager, Demand Planner, Demand Manager, Lager- och logistikchef

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Flisby AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Helena Heijmink

0705540342