Jobbsafari är en del avschibsted logo

Supply Chain Coordinator

NoseOption AB · Stockholm · Ansök senast 7 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med och utveckla produktion och logistiklösningar i ett utav Nordens snabbast växande start-ups? NOSA erbjuder goda möjligheter att växa i rollen och ansvar i takt med att företaget expanderar globalt.

Arbetsuppgifter
I rollen som Supply Chain Coordinator ansvarar du för hela produktionsledet samt lager, inköp och logistikflödet. Du ansvarar för allt från inköp av material till att kundorder levereras i tid, vilket innebär att du är involverad i stora delar av bolagets värdekedja. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår sourcing, planering och effektivisering av produktion och logistik. Du kommer i denna roll även utveckla och effektivisera bolagets befintliga produktion, samtidigt som du leder utvecklingen av att bygga upp nya produktionslinor runt om i världen.

Vidare har du ett nära samarbete med produktionsutvecklingsteamet och du ansvarar också för att minimera svinn, optimera lagervolymer och effektivisera transportflöden. Din roll syftar till att skapa förutsättningar för bolaget att fortsätta utvecklas i en hög takt och du blir en avgörande faktor för bolagets fortsatta framgång.

Du ingår i ett tätt samarbetande team och du blir en viktig del av ledningsgruppen. Tempot är högt och du arbetar under stort eget ansvar, samtidigt som du får stöd och coachning av kompetenta och erfarna medarbetare. Du ansvarar för hela produktionskedjan från ax till limpa och har således även ett övergripande ansvar för planering och genomförande inom utsatt tid. I rollen ingår även ett budgetansvar samt planering och uppföljning mot plan.

Som Supply Chain Coordinator får du möjligheten att komma in i en snabbväxande startup där du får jobba nära såväl utvecklingsteamet som VD och försäljningschef.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

· Eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning
· Erfarenhet av att arbeta inom supply chain
· Körkort
· Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande

· Tidigare arbete i ERP-systemet Monitor

Vi söker dig som ser möjligheter där andra ser problem. Du är både tekniskt kunnig och bra på att tackla komplexa utmaningar i och med din analytiska förmåga. Du gillar att ha ordning och reda och är troligtvis van vid att planera och arbeta självständigt, samtidigt som du har lätt för att knyta nya kontakter och att ta egna initiativ. Som person tycker du det är kul att samarbeta och jobba på ett litet och snabbväxande företag där du får vara med och ta en viktig roll i bolet från dag ett. Vidare är du prestigelös med en flexibel inställning och tar dig an såväl högt som lågt och tvekar inte att hugga i där det behövs.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NoseOption AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Adrian Liljefors

jobb@nosamed.com

Dela jobbannonsen

Anmäl annons