Supply Chain Coordinator

Studentwork Sverige · Göteborg

·

Ansök senast 31 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi Söker efter dig som vill arbeta som Supply Chain Coordinator hos vår kund i Göteborg. Vår kund verkar i en spännande bransch, kantad av högt tempo, skräddarsydda lösningar mot kunder och förmåga att alltid leverera det som lovas! Vill du bli en del av ett framgångsteam och arbeta med koordination i dess renaste form?

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Supply Chain Coordinator kommer du att arbeta i en nyckelroll där du ansvarar, koordinerar samt administrerar de ordrar som säljarna drar in. Det är du som realiserar säljarnas löften och som ser till att leverera affären på bästa sätt mot deras kunder. I rollen kommer du att arbeta högt och lågt, du kommer att få grotta ner dig i dokumentation och du kommer att utmanas vid både små och stora problem där du behöver hitta en lösning på direkten. Gillar du att arbeta i en händelserik miljö, där du får ta mycket ansvar och fatta beslut? Då kan du vara den vi söker!

Som Supply Chain Coordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att stötta företagets säljare med transport och logistiklösningar, leveransbevakning, dokumenthantering, remburser, kostnadskontroll samt kund och leverantörskontakter.Rollen innebär mycket kontakt, både med deras leverantörer, speditörer, terminaler, banker samt slutkunder. Du kommer ha en nära relation med dina säljkollegor samt ekonomiavdelningen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att Studentwork är ansvariga för hela rekryteringsprocessen men anställning kommer slutligen att ske hos vår kund och inleds med en provanställning.

Arbetet är på heltid och start sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och kan innebära att rollen tillsätts innan sista ansökningsdag.

Din profil
I denna process kommer störst vikt att läggas vid dina soft skills, det vill säga dina personliga egenskaper som kommer att vara avgörande för hur väl du lyckas i rollen. Som person söker vi efter dig som är trygg i dig själv, har skinn på näsan och är inte rädd för att fatta beslut i ditt arbete. Du har god förmåga att hålla många bollar i luften, är trygg i att vara ansvarig för flera parallella processer och har en struktur & ordning i ditt arbete vilket hjälper dig att behålla helicoptervyn som krävs. Du arbetar gärna proaktivt men blir handlingskraftig när hinder uppstår och då är du både flexibel och kreativ för att hitta rätt lösning. Du behöver vara lösningsorienterad samt ha en väl utvecklad känsla för kvalité, att alltid vilja leverera bästa möjliga service internt som externt. Vidare hoppas vi att du trivs i en händelserik miljö med en härlig kultur och vill bidra med positiv energi till teamet!

För att vara den vi söker ha du mycket goda kommunikativa kunskaper i engelska, både i tal och skrift då vår kund verkar i en internationell miljö. Vi hoppas att du har en bakgrund i en liknande roll med bred koordination och många kontaktytor. Har du erfarenhet av Logistikkoordination eller utbildning inom området så ser vi det som positivt för rollen.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Studentwork Sverige

Placering

Göteborg