Jobbsafari är en del avschibsted logo

Supplier Quality Engineer till GKN Aerospace

GKN · Trollhättan · Ansök senast 30 aug. (13 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker nu en Supplier Quality Engineer (SQE) till GKN Aerospace i Trollhättan. Vill du vara en del av ett målinriktat kvalitetsingenjörsteam som arbetar med att säkerställa GKNs externa värdeflöden för att vi ska kunna leverera produkter av hög kvalitet till våra kunder? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Idag är vi 12 st SQE som täcker mer än 100 leverantörer. Vårt team arbetar i nära anslutning till andra interna funktioner såsom inköp och teknikavdelning i syfte att etablera korta och effektiva vägar för beslut och utvecklingsarbete.

I rollen som SQE ansvarar du för att sätta upp kvalitetskrav i beställningsunderlag till leverantörer samt arbetar med att tydliggöra och förankra kravbilden för leverantör och säkerställa att kraven efterlevs.

En central uppgift är att etablera en robust tillverkning hos leverantören utifrån AS-standard (AS13000). Du deltar i uppstartsmöte med leverantör och bibehåller löpande kontakt under utformningen av produktionsprocessen. När en ny komponent är framtagen och klar för granskning kommer du som ansvarig SQE att granska och godkänna First Article Inspection- rapporten (FAIR).

I rollen ingår följande:
  • Utföra riskanalys och arbeta med P-FMEA samt problemlösning (8D, AS13000)
  • Avvikelserapportering inklusive rotorsaksanalys, proaktiva aktiviteter
  • Produktionskvalificering (t.ex. FAI)
  • Kvalificering och godkännande av metodmaterial (exempelvis svetstråd)
  • Bidra med förbättringsaktiviteter internt inom i SQE-teamet
Leverantörerna finns både lokalt i Sverige, Europa och internationellt och resor kan förekomma i viss utsträckning

Din profil

Vi söker dig med en kvalitets- eller produktionsteknisk utbildning samt med relevant arbetserfarenhet inom tillverkningsindustrin. Erfarenhet från aerospace-industrin och kännedom om AS-standarder är starkt meriterande, liksom om du har kompetens och erfarenhet inom arbete med P-FMEA, 8D samt produktionskvalificeringsrapporter (FAIR).

Vi tror att du som söker är en social och nätverkande som tycker om samverkan med olika funktioner såväl internt som externt. Du har både förmåga att vara kravställare och inlyssnande samt är tydlig och pedagogisk i din kommunikation. Ett krav är att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Ansökningsförfarande

I den här rekryteringen samarbetar GKN Aerospace med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av Skill med goda möjligheter till fortsatt anställning på GKN.

Om du har frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Emil Sundberg via mail emil.sundberg@skill.se.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

GKN

Placering

Trollhättan

Dela jobbannonsen