Jobbsafari är en del avschibsted logo

Summer Internship 2023, EY Consulting - Stockholm

Ernst & Young AB · Stockholm · Ansök senast 5 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du sugen på att testa livet som management- eller techkonsult?

Sommaren 2023 erbjuder vi på EY ett internship inom affärsområdet Consulting där du får chansen att känna på hur det är att vara en del av oss och arbeta med spännande interna samt externa projekt tillsammans med några av de största och mest innovativa bolagen på marknaden. Som managementkonsult på EY hjälper vi företag och organisationer att utveckla sin verksamhet, förbättra sin lönsamhet och genomgå stora transformationer.

Vår ambition inom EY Consulting är att bli världsledande transformationskonsulter, med förtroendet att hjälpa våra kunder skapa långsiktigt värde. EY Consulting består av över 90 000 drivna medarbetare, indelade i våra områden Technology Consulting, Business Consulting och People Advisory Services.

Möjligheten

Vi hjälper kunder identifiera och leverera mätbara och hållbara förbättringar, med fokus på frågeställningar kopplat till exempelvis strategi, analys, innovation och digitalisering. Du kommer bland annat få chansen att arbeta med företags- och branschanalyser, konsultprojekt mot kund tillsammans med erfarna konsulter samt interna uppdrag som bidrar till att EY som företag kan fortsätta utvecklas och leverera ännu bättre.

EY investerar kontinuerligt i att utveckla metoder, innovativa tekniker samt etablera partnerskap med specialiserade företag för att kunna ge bästa möjliga rådgivning till våra kunder. Som konsult på EY får du ta del av den kompetensen samtidigt som du bidrar i det fortsatta utvecklingsarbetet. Utöver att få insikt i det dagliga arbetet som konsult får du också chansen att knyta kontakt med oss som arbetar på EY, lära känna andra summer interns och delta i flera sociala aktiviteter utanför arbetstid.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Internshipet innebär totalt åtta veckor på vårt kontor i Stockholm, och sträcker sig från början av juni till slutet av augusti (7/6 - 25/8) med fyra veckors uppehåll under mitten av sommaren (10/7 - 4/8). Under perioden på EY kommer du få chansen att utmana din analytiska förmåga genom att delta i skarpa kundprojekt och få inblick i vad rollen som konsult hos EY innebär. Du har stöd av våra konsulter på kontoret, och kommer jobba tillsammans med en eller flera projektledare som kan bidra med kontinuerlig feedback och följa din utveckling.

Vår rådgivningsverksamhet inom Consulting är indelad i tre områden: Business Consulting, Technology Consulting och People Advisory Services. Inom vår Financial Services Organisation (FSO) som finns representerad inom Business Consulting och Technology Consulting arbetar vi fokuserat med kunder inom finansbranschen; bank, försäkring samt kapitalförvaltning. Inom Consultings övergripande verksamhet arbetar vi branschbrett.

I din ansökan vill vi att du specificerar om du är mest intresserad av Technology Consulting, Business Consulting, People Advisory Services eller samtliga. Mer information om våra respektive områden hittar du på Karriär inom konsulttjänster (ey.com). Detta kommer användas för att i den mån det går matcha alla våra interns mot kollegor och projekt inom relevant område – men med detta sagt kan du under sommarens gång komma i kontakt med flera delar av EY då våra interns inte är låsta till något specifikt område.

För att lyckas behöver du

· Vara en lyhörd lagspelare

· Kunna lösa komplexa problem och ha en stark analytisk förmåga

· Vara nyfiken och entreprenörsdriven

· Ha en fallenhet för att hantera förändring och nya utmaningar

· Förmåga och intresse att bygga relationer med kollegor såväl som kunder

Kvalifikationer för tjänsten

· Påbörjad relevant masterexamen (exempelvis civilingenjör, systemvetare, civilekonom, jurist eller beteendevetare)

· Tillgänglig under hela internshipets period mellan 7/6-7/7 och 7/8-25/8

· Framstående akademiska meriter

· Ett intresse för en framtida karriär inom EY och EY Consulting

· Spännande erfarenheter vid sidan av studierna

· Kommunicera obehindrat i tal och skrift, både på svenska och engelska

Vi ser också gärna att du

· Är nyfiken, engagerad och intresserad av nya trender och teknik, och hur dessa kan användas för att driva förändring av företags affärsmodell.

· Angelägen om att hitta nya vägar för att lösa problem, och inte rädd att ta dig an utmanande problemställningar.

· Tar ansvar och initiativ i ditt arbete och arbetar proaktivt.

Vad vi söker

Vi söker individer med olika bakgrund och infallsvinklar som ser möjligheter samt vill vara med och bidra med exceptionell rådgivning till våra kunder på en snabbt föränderlig marknad. I våra team ser vi ett behov av nyfikna och engagerade individer med goda studieresultat från en mängd utbildningar så som civilingenjörer, systemvetare, civilekonomer, jurister och beteendevetare. Vi söker dig som delar EYs globala värderingar:

· People who demonstrate integrity, respect and teaming.

· People who build relationships based on doing the right thing.

· People with energy, enthusiasm and the courage to lead.

Vad EY erbjuder dig

EY erbjuder en utvecklande, social och internationellt präglad arbetsplats och möjlighet att påverka utvecklingen av verksamheten där du kommer att arbeta med några av världens främsta företag. Vi är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar framgång på marknaden.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Senaste dagen att skicka in din ansökan är den 5 februari 2023, notera dock att urval sker löpande. Välkommen med din ansökan där du bifogar CV, personligt brev samt betyg från högskola/universitet och gymnasium. Vi uppskattar om du kan sammanfoga dessa tre filer i ett och samma dokument. Notera att du behöver ladda upp samtliga dokument för att din ansökan ska anses fullständig.

Du kommer inom ett par dagar motta ett online-test som vi ser att du genomför snarast. Efter testet sker urval och inbjudan till intervju. Under rekryteringsprocessen kommer vi att vara nyfikna på att veta mer om dig, varför du har valt att söka dig till EY och du kommer få lära känna oss.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tilde Ragnarsson på tilde.ragnarsson@se.ey.com. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Amanda Hederstedt på amanda.hederstedt@se.ey.com.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ernst & Young AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Ernst & Young AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons