Sugen på gruvindustrin? Sök som semestervikarie till oss sommaren 2021!

ZINKGRUVAN MINING AKTIEBOLAG · Askersund

·

Ansök senast 30 apr. (61 dagar kvar)

Sedan starten 1857 har verksamheten i Zinkgruvan utvunnit mineraler och producerat metaller på ett ansvarsfullt sätt.

Metaller behövs. Zinkgruvan Minings uppdrag är att skapa tillväxt och lönsamhet genom att på ett ansvarsfullt sätt bryta basmetaller som är nödvändiga för utvecklingen av våra moderna samhällen.

Verksamheten består av ett anrikningsverk och en gruva. Antal medarbetare är cirka 440 stycken. Zinkgruvan Mining ingår i en global koncern med verksamhet på tre kontinenter.

Sugen på gruvindustrin? Sök som semestervikarie till oss sommaren 2021!

Är du intresserad av att prova på att arbeta under jord, eller vara en del utav en högteknologisk processindustri? I så fall kanske ett semestervikariat hos oss på Zinkgruvan Mining AB skulle vara något för dig!

Till sommaren 2021 söker vi medarbetare upp till vårt anrikningsverk samt till vår underjordsavdelning. Vi söker semestervikarier till en mängd olika tjänster, till exempel: processoperatörer, processledare, maskinförare under jord, bandpassare, mekaniker och elektriker.

Kompetenser som är meriterande: erfarenhet av bergarbete, utbildning inom bygg och anläggning, maskinförare, mekaniker, elektriker, svets.

För att bli aktuell för en eventuell vidare anställning krävs att du har ett slutbetyg från gymnasiet.

För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år.

Bifoga ditt CV, var noga med att specificera dina kunskaper, erfarenheter och utbildningar. Ange även vilka körkort du har samt om du har truckkort. I ditt personliga brev berättar du varför du skulle passa hos oss. Skriv också mellan vilka datum du är tillgänglig. Skriv gärna om det är något speciellt arbete du är mer intresserad av.

Välkommen in med din ansökan senast den 30 april, dock kommer tillsättning av tjänsterna påbörjas efter 28 februari så skicka in din ansökan i tid!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ZINKGRUVAN MINING AKTIEBOLAG

Placering

Askersund

Kontaktperson

Zinkgruvan Mining AB