Jobbsafari är en del avschibsted logo

Subway Eslöv söker Sandwich Artist

Subway Eslöv · Eslöv · Ansök senast 15 aug. (4 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Bröderna NH AB äger och driver idag olika företag i Kristianstad och Eslöv. Vi vill vara en modern arbetsgivare där medarbetare trivs på jobbet och får en bra balans mellan arbete och fritid. Vi behåller duktiga medarbetare genom att erbjuda intressanta utvecklingsmöjligheter.

Subway är en av världens största restaurangkedjor med över 45 000 restauranger i över 100 länder och ett självklart val för alla som vill ha ett nyttigare och fräschare snabbmatsalternativ.

Vi behöver nu förstärka vårt team på Subway Eslöv och söker dig som är glad, flexibel och som får både kunder och kollegor att trivas. Du ska vara noggrann, van vid att ta eget ansvar och gilla att arbeta i ett högt tempo.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och beredning av våra produkter samt att hålla rent och snyggt i restaurangen. Vi jobbar ständigt med att hålla hög produktkvalitet, god hygien och genuin kundservice. Nyckeln till detta tror vi är teamkänsla och söker därför dig som gillar att vara en del av en grupp.

Erfarenhet från restaurang, café, livsmedel, kassa eller liknande är meriterande men inte ett krav. Som nyanställd hos oss på Subway Eslöv kommer du under vår introduktion att utbildas i alla olika delar och moment du förväntas behärska. Vi lägger därför stor vikt vid vilja och iniativförmåga. Vi söker dig som inspirerar dina kollegor, är ambitiös och vill visa vad du går för.


Hos oss avgör alltid dina ambitioner hur långt du vill utvecklas. För rätt person finns det stora chanser till att inom vår organisation utvecklas och få mer ansvar.

Vi söker nu dig som vill arbeta heltid eller deltid då vår restaurang har öppet både dag, kväll och helg.

Vi kommer tillsätta tjänsterna så snart som möjligt och kommer löpande hålla intervjuer, så vänta inte med din ansökan!


Skicka ditt CV samt personligt brev och en bild på dig till info@subwayeslov.se!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Subway Eslöv

Placering

Eslöv

Kontaktperson

Bröderna Nguyen Ho AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen