Styr- och Reglertekniker / Styr-montör / Regler-montör

OD Elcontrol AB · Ekerö

·

Ansök senast 30 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

#jobbjustnu#

Som styr- och reglertekniker inom fastighetsautomation kommer du främst att arbeta med frågor inom styr- och reglerteknik och med installationer som berör el, VS och ventilation. Vi arbetar som underentreprenör inom styr- och reglerteknik med fokus på entreprenader och mindre serviceuppdrag i Storstockholm.

Dina arbetsuppgifter

  • Som styr- och reglertekniker är du ansvarig för att göra allt förarbete inför en installation såsom läsa driftkort och koppla in komponenter och apparatskåp. Våra uppdragsgivare idag är bl a Schneider Electric, BMS Green Tech Solutions och Komfort Automatik i Östergötland som ansvarar för programmering och driftsättning ute hos slutkund.
  • Du har kontakt med projektledare och installationssamordnare hos våra uppdragsgivare.
  • Du har körkort. Du utgår hemifrån eller från vårt kontor vilket som passar dig bäst.

Din bakgrund/personlighet

  • Har du kunskap inom styr- och reglerteknik/automation är det meriterande. Är du utbildad elektriker eller har erfarenhet från VVS och/eller ventilation och vill utvecklas inom styr- och regler är du också intressant för oss. Vi lär upp dig.
  • Du har ett brinnande intresse för teknik, är kundinriktad, lösningsorienterad, initiativrik, strukturerad och självgående. Du värnar om dina kunder genom att leverera bästa kvalité och hålla tidsplaner.
  • Vi förutsätter att du har god IT-vana och att du pratar och skriver flytande svenska. Vi arbetar i projektverktyget ”Struqtur” där vi hanterar byggprojekt, tidrapporter och fakturor. Du får hjälp med administrativa arbetsuppgifter.

Vi erbjuder

  • Vi erbjuder dig att vara med på vår tillväxtresa. OD Elcontrol är ett väletablerat företag som grundades 1996. Vi satsar på utveckling och trivsel. Vi erbjuder en fast lön, friskvårdsbidrag och tillhandahåller med servicebil.

I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94. Din ansökan och CV mailar du till marie@rekryteringsmaklaren.se alt ansök via knappen nedan.

Välkommen att söka! Urval sker löpande.

Om företaget

På OD Elcontrol är vi 8 medarbetare. Det råder en god stämning och en familjär känsla i teamet och vi vill gärna att du är med och bidrar till vår fina gemenskap med din glada och positiva inställning. Vi arbetar med frihet under ansvar. Vi ser fram emot att få lära känna dig.

Sökord: elektriker, serviceelektriker, elinstallatör, automationstekniker, automationsingenjör, fastighetstekniker, drifttekniker, montör, reglertekniker, reglermontör, styrtekniker, styrmontör, VS-tekniker, VS-montör, VVS-tekniker, VVS-montör, ventilationstekniker, ventilationsmontör, VVS, VS, ventilation, fastighetsautomation, el, elinstallation, installation, elkraft, styr- och regler, bygg, fastighet, elanläggning, larm, belysning, övervakning, energi

Ansök här

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OD Elcontrol AB

Placering

Ekerö

Kontaktperson

Rekryteringsmäklaren i Norden AB

Ansök via mejl