Jobbsafari är en del avschibsted logo

Studiehandledare

Sundbybergs stad · Sundbyberg · Ansök senast 16 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Studiehandledare i albanska, georgiska och serbiska

Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi.

Vi söker studiehandledare i albanska 1 h, georgiska 1 h och serbiska 1 h / vecka.

Här på S:t Martins gymnasium har vi cirka 250 elever fördelade på sju program. Förutom hantverksprogrammet med inriktning frisör eller stylist har vi också transport- och fordonsprogrammet med inriktning personbil och barn- och fritidsprogrammet. Skolan har tre introduktionsprogram. Skolan har nära samarbete med respektive programs branscher.

Som studiehandledare ska du vägleda elev med att förstå kursinnehåll med hjälp av sitt eget modersmål. Du behärskar svenska i tal och skrift och har kunskaper om svensk grundskola och gymnasium. Du är ansvarstagande och har ett professionellt bemötande. Vi arbetar tätt tillsammans och vi har alltid elevens bästa i fokus. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för en elev att lyckas.

I dina arbetsuppgifter ingår att handleda och stödja elever på elevens modersmål i olika ämnen.

Vi vill att du har erfarenhet av att handleda elever i deras studier. Vi använder digitalt verktyg i vårt arbete och vi ser gärna att du är nyfiken och van IT-användare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Befattningarna är tidsbegränsad anställning på deltid under läsåret 22/23. Tillträde till tjänsten sker snarast. Ansök senast den 2 december 2022. Vi genomför intervjuer löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sundbybergs stad

Placering

Sundbyberg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons