Jobbsafari är en del avschibsted logo

Studie-och yrkesvägledare sökes till Linköping/Norrköping!

Studie-och yrkesvägledare sökes till Linköping/Norrköping!

StudentConsulting · Linköping · Ansök senast 31 dec.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Brinner du för att hjälpa människor eller är du intresserad av arbetsmarknadsfrågor i allmänhet? Vi söker dig som är examinerad studie-och yrkesvägledare och som nu studerar vidare och söker ett extraarbete alternativt är du pensionerad SYV:are!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu dig som har en examen inom Studie- och yrkesvägledarprogrammet och som önskar ett extrajobb.

Arbetet består i att träffa arbetssökande personer som vi ska coacha ut i arbete eller utbildning, där din roll kommer vara att hålla vägledningssamtal med personerna. Målet är att den arbetssökande personen ska komma ut i arbete eller studier på kortast möjliga tid.

Din arbetstid kommer vara under mån-fre, varierade timmar mellan kl.08-17. När och hur mycket du arbetar kommer du tillsammans med din närmsta chef komma överens om.

Tjänsten planeras att tillsättas så snart som möjligt. Du kommer vara anställd och arbeta internt hos oss på StudentConsulting, och utgå från vårt kontor i Linköping eller Norrköping. Just nu sker samtalen med våra deltagare digitalt och därför är detta jobb väldigt flexibel för dig som startar.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har en examen som studie- och yrkesvägledare och ska kunna visa upp ditt examensbevis. Du måste också vara studerande idag, antingen att du läser någon kurs eller program, alternativt att du valt att läsa någon påbyggnadsutbildning på minst 50%.

Alternativt att du är pensionär och vill fylla ut din tid med ett extrajobb eller redan har ett annat jobb på minst 50% och vill jobba fler timmar.

Som person är du noggrann, flexibel, kreativ och duktig på att kommunicera. Du gillar ett högt tempo och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Du är duktig på att inspirera och övertyga andra samt hjälpsam och trygg i dig själv.

Är du den vi söker? Ansök då redan idag via www.studentconsulting.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Linköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons