Jobbsafari är en del avschibsted logo

Studerande terminalarbetare på kvällstid sökes i Växjö!

Studerande terminalarbetare på kvällstid sökes i Växjö!

StudentConsulting · Växjö · Ansök senast 18 dec.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Söker du ett extrajobb vid sidan av dina studier? Är du intresserad av att jobba på terminal? Då kan vi ha uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% till vår kund i Växjö. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av paketsortering, men även andra arbetsuppgifter såsom lastning förekommer. Arbetstiderna på kvällsskiftet kan variera, men är vanligtvis förlagda mellan 14-22 alt. 17-22 mån-fred.

Under terminerna har du möjlighet att påverka dagarna du vill jobba, då du själv lägger din tillgänglighet i vårt system för att kunna kombinera dina studier eller annan huvudsaklig syssla. Minst 2 pass/vecka är ett krav! Du ska med fördel kunna arbeta heltid under sommarmånaderna.
Vi ser långsiktigt på uppdraget och ser att du som söker har minst ett år kvar av dina studier.

Tjänsten innebär att du kommer vara anställd som konsult hos StudentConsulting, men arbetet kommer vara förlagt ute hos vår kund. Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före avsatt datum. Låter det intressant? Tveka då inte, utan anmäl ditt intresse redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker dig som är flexibel, positiv och arbetsvillig. Du är inte rädd för att ta i när och där det behövs. Arbetet är periodvis tungt, varför du bör ha en god fysik. Då arbetsbelastningen kan variera är det viktigt att du kan hålla ett högt arbetstempo. Vi förutsätter även att du är flexibel och ansvarsfull och inte främmande för att hoppa in med kort varsel. Det är ett krav att du studerar på minst 50% och att du kan jobba två pass i veckan och hoppa in med kort varsel, samt att du har körkort och tillgång till bil då arbetstiderna varierar.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Växjö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons