Jobbsafari är en del avschibsted logo

Studerande snabblärd IT-administratör sökes för korttidsuppdrag till SAS!

Studerande snabblärd IT-administratör sökes för korttidsuppdrag till SAS!

StudentConsulting · Solna · Ansök senast 7 feb.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du noggrann och effektiv? Är du snabblärd och självgående, samt har ett intresse för IT och system? Då har vi en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

SAS, Scandinavian Airlines, är Skandinaviens ledande flygbolag med en marknadsandel om ca en tredjedel av alla flygresor på marknaden. Varje år reser nästan 30 miljoner resenärer med SAS till destinationer i Europa, USA och Asien. SAS är medlem i Star Alliance, världens största flygbolagsallians bestående av 28 flygbolag från olika delar av världen. Tillsammans erbjuder flygbolagen sina resenärer 1300 destinationer i över 193 länder runt om i världen.

Nu söker vi för SAS räkning dig som vill arbeta med att hjälpa SAS migrera information från en plattform till annan. Du kommer att arbeta med att flytta information från systemet AEM till Contentful. I rollen kommer du att arbeta med kontrolleringar, justeringar och valideringar enligt uppsatta regelverk för överflyttningarna. Arbetet kan även innebära att du kommer behöva stötta upp där behov finns gällande överflyttningen.

Du kommer att arbeta som konsult och vara anställd av oss på StudentConsulting. Tjänsten är på deltid vid sidan av studierna och förväntas starta i mitten på februari och löper till och med maj 2022. Vid vidare frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Julia, på julia.edholm@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar en eftergymnasialutbildning mot teknik, IT, systemvetenskap eller liknande. Vidare ser vi gärna att du har arbetat i en detaljorienterad roll tidigare inom exempelvis administration eller kundtjänst. Du har en mycket god system- och datorvana och ser det inte som några problem att snabbt sätta dig in i nya system. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du noggrann och detaljorienterad där du är ansvarstagande och driver ditt eget arbete framåt. För att lyckas i denna tjänst krävs det att du går i mål med dina uppgifter, är initiativtagande och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. En förutsättning är också att du är stresstålig, noggrann och har en administrativ ådra.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Solna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons