Jobbsafari är en del avschibsted logo

Studerande ekonomiassistent sökes!

StudentConsulting · Stockholm · Ansök senast 27 okt.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du precis påbörjat dina ekonomistudier och söker ett meriterande extrajobb vid sidan om studierna? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu en ekonomiassistent inom kundreskontra på deltid till vår kund som vill lära och utvecklas. Företaget är ett ledande bolag inom Executive Search, Professional Recruitment och Talent Advisory. Det är ett affärsorienterat företag som tror på individuellt ansvar. Därför har de en platt organisationsstruktur med deras konsulter och deras kunder i centrum. Alla team rapporterar till deras globala huvudkontor i Stockholm, Sverige. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • Processa kundfakturor
  • Påminnelser till kunder
  • Veckorapporter över obetalda fordringar
  • Enklare avstämningar
  • Besvara mail
För tjänsten behöver du vara tillgänglig att arbeta 1-2 dagar i veckan under kontorstider där kund har behov vissa fasta dagar och kan ha viss flexibilitet andra dagar. Uppdraget startar omgående och löper tillsvidare så länge du är under pågående studier. Du kommer att vara anställd hos oss på StudentConsulting men arbeta på vår kunds fina kontor i Hammarbysjöstad.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på högskola, universitet eller yrkeshögskola inom ekonomi och har minst två år kvar av dina studier. Det är starkt meriterande om du har någon tidigare erfarenhet inom ekonomirelaterat arbete genom exempelvis deltids- eller sommarjobb, men inget krav. Vi ser att du är flytande i engelska, både i tal och skrift, då det är bolagets koncernspråk och du kommer att kommunicera i det dagligen. Vidare har du god datavana och kunskaper i Office-paketet. Som person är du strukturerad, ansvarstagande och flexibel. Vi ser även att du är positiv, serviceinriktad och har en actionbetonad approach. Är det dig vi söker? Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: Ekonomiassistent, Student, Extrajobb, Ekonomi

Sökord: Ekonomiassistent, Student, Extrajobb, Ekonomi

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons