Jobbsafari är en del avschibsted logo

Studentmedarbetare

Malmö stad · Malmö · Ansök senast 14 feb.

Deltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Som studentmedarbetare i Malmö stad erbjuds du en möjlighet att parallellt med studierna praktisera dina akademiska kunskaper med uppdrag inom våra verksamheter. Arbetstiden kan motsvara ungefär 10-15 timmar i veckan. Studentmedarbetarprogrammet vänder sig till dig som studerar på Malmö universitet eller Lunds universitet. Du ska ha läst minst 60 hp och fortfarande studera under hela uppdragsperioden.

Funktionsstödsförvaltningen har under tre års tid haft fem sektionschefer med uppdrag som resurschefer. De går under en begränsad period in och arbetar i olika verksamheter i hela förvaltningen som är i behov av stöd eller avlastning. Som studentmedarbetare vill vi att du följer upp de olika insatser som gjorts och utvärderar om resurscheferna gör skillnad för våra verksamheter. Vi vill också ta reda på vilka insatser som bäst stödjer verksamheterna. Metoden som du ska använda blir framförallt kvalitativa intervjuer med chefer i förvaltningen och med resurschefer. Vi vill att materialet presenteras i en rapport som vi sedan kan använda till att utveckla resurschefernas insatser och för att säkerställa vilka insatser resurscheferna ska bedriva framöver. Vi vill att det vi gör ska ligga i linje med vad verksamheterna behöver för att ge bästa stödet till de Malmöbor som vi möter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar psykologprogrammet, personal- och arbetslivsfrågor, statsvetare eller liknande.

Som person är du är nyfiken på att lära nytt, du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är strukturerad och har en god administrativ förmåga.

Meriterande är erfarenhet av att genomföra intervjuer samt att sammanställa resultat från dessa. Vi förutsätter att du har god svenska i tal och skrift, är bekväm med arbete i olika IT-baserade verksamhetssystem och i Office-paketet. Kunskaper att ta fram tabeller och diagram i excel är meriterande.

Om arbetsplatsen

HR-avdelningen på funktionsstödsförvaltningen utvecklar och utvecklas! Vi på HR-avdelningen har ett prestigelöst förhållningssätt, vi hjälper varandra och vi skrattar mycket tillsammans. Vi har ett spännande uppdrag där vi tillsammans arbetar för att skapa mervärde för verksamheterna. Tillsammans gör vi det möjligt!

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tidsbegränsad
Omfattning: Timavlönad. Uppdraget varar som längst till 31/5-21 Som studentmedarbetare arbetar du ca 10 -15 timmar i veckan dagtid.
Antal tjänster:1
Tillträde: Snarast

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö stad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Ola Nederman

076-8825307

Dela jobbannonsen

Anmäl annons